2 év feletti gyermeketrknek milyen tápszert/junior italt adtok?
Természetesen azoknak szól a kérdés, ahol még kap a gyerek ilyesmit.
És mennyit iszik belőle egy nap?
Tej
akkor vezsek tápszert ha nem tudom biztosítani a tejet hosszú utra
2 év feletti gyermeknek amúgy már a tej tökéletes táplálék
2,5 éves koráig adtam tejitelt neki.egy éves korától 1+-ost,két éves korától 2+-os mülleres bebivita márkájút.két éves korától már csak egyszer ivott reggel két decit belőle.
2,5 éves korától tejet kap 2,8-ast,abból is reggel iszik két decit
Nem vagyok tejellenes, csak nagyon rossz étvágyú, válogatós a lányom, ezért adom még neki. Ha enne rendesen, akkor elég lenne, ha tejet kap (szokott egyébként inni azt is, de a reggeli, esti tápszer muszáj, mivel van, hogy nem is vacsorázik.)
Aki írta a Bebivitát, tőle kérdezem, nektek feloldódott rendesen? Mert egyszer kipróbáltuk, de nagyon csomós volt, azért nem vettem többet (Babylove-val ugyanez volt a helyzet...)
Szia! Az én lányom milupa 2+ tejitalt iszik. Pont ma vettem neki Bebivita-t ezt is szívesen megitta.
Általában reggel és este iszik kb. 2dl-t, de este nem mindig fogy el az egész. Előfordul, hogy a délutáni alvás után is kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!