Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miben alszik 2 eves gyermeked...

Miben alszik 2 eves gyermeked ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Nyitott ablaknál alszik?milyen ruhát adsz rá?
2013. aug. 3. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hát enyém rövidujjú bodyban, és harisnyában alszik, mert a zoknit is és a takarót is lerúgja. Nyitva van az ablak, de le van engedve a redőny teljesen, nem szokott leizzadni.
2013. aug. 3. 23:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Az en 2 es fel eves fiam hosszu nadragban hosszu ujju pizsiben alszik..rossz nezni de allitolag fazik..volt hogy sortban trikoban tettem le aludni es sirt mert neki a vau vaus pizsije kellett..ejjelente is felebredt tobbsxor..igy meg kapta a pizsit es nyugodtan alszik csukott ablaknal..tenyleg nem tudom hogy birja:)
2013. aug. 4. 07:13
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk pokoli a hőség, a fiúkról is ömlött az izzadtság és éjjel nehezen aludtak el, meg vagy 5x felkeltek inni-zuhanyozni, olyan izzadtak voltak.(3 és 7 évesek).

Már ott tartunk, h meztelenül alszanak, ventillátor is megy a szobájukban és az ablak is nyitva.De még így is szauna az egész szoba/lakás.

2013. aug. 4. 09:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Rövid badyban és zokniban altattam,de szinte egész éjjel forgolodott,nyühögött,sztem fázott,úgyhogy vissza adom rá ma a hosszunacit :-)
2013. aug. 4. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:

1,5 évesem tegnap egy ujjatlan szellős bodyban és vékony ujjatlan hálózsákban aludt, bukóra nyitott ablaknál, ami elég közel van hozzá.

1-2 nap és már csak a vékony nyári ujjatlan hálózsákot adom rá majd.

2013. aug. 4. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Lassan 3 éves, még pelenkás. A szobájában 30 fok van, az ablak bukón, előtte sötétítő függöny, huzat nincs. Pelenka és ujjatlan body van rajta. Délután csak pelus.

Én a hét hónapossal vagyok bajban...

2013. aug. 4. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Lányaim júniusi babák, és már 1-2 hónapos korukban meztelenül altattam őket a hőségben, és amikor forogni sem tudtak, még a pelust is kinyitottam rajtuk. Most két évesek, egy pelus van rajtuk éjjel, és tárva az ablak, igaz, huzat nincs. Így van reggelre 28 fok a házban, nappal max. 30-ig megy fel. Szerencsére jól alszanak most is, max egyszer kérnek inni éjjel.

Biztos, hogy fázik tiéd? Nem inkább szomjas? Tudom, hogy mindenki más típus, de a 30 fok körüli hőmérséklet már tényleg nagyon meleg, ebben megfázni lehetetlenség.

2013. aug. 5. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!