Miben alszik 2 eves gyermeked ilyen melegben?
Nálunk pokoli a hőség, a fiúkról is ömlött az izzadtság és éjjel nehezen aludtak el, meg vagy 5x felkeltek inni-zuhanyozni, olyan izzadtak voltak.(3 és 7 évesek).
Már ott tartunk, h meztelenül alszanak, ventillátor is megy a szobájukban és az ablak is nyitva.De még így is szauna az egész szoba/lakás.
1,5 évesem tegnap egy ujjatlan szellős bodyban és vékony ujjatlan hálózsákban aludt, bukóra nyitott ablaknál, ami elég közel van hozzá.
1-2 nap és már csak a vékony nyári ujjatlan hálózsákot adom rá majd.
Lassan 3 éves, még pelenkás. A szobájában 30 fok van, az ablak bukón, előtte sötétítő függöny, huzat nincs. Pelenka és ujjatlan body van rajta. Délután csak pelus.
Én a hét hónapossal vagyok bajban...
Lányaim júniusi babák, és már 1-2 hónapos korukban meztelenül altattam őket a hőségben, és amikor forogni sem tudtak, még a pelust is kinyitottam rajtuk. Most két évesek, egy pelus van rajtuk éjjel, és tárva az ablak, igaz, huzat nincs. Így van reggelre 28 fok a házban, nappal max. 30-ig megy fel. Szerencsére jól alszanak most is, max egyszer kérnek inni éjjel.
Biztos, hogy fázik tiéd? Nem inkább szomjas? Tudom, hogy mindenki más típus, de a 30 fok körüli hőmérséklet már tényleg nagyon meleg, ebben megfázni lehetetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!