Mikor pisilt vagy kakilt először bilibe a gyermeked?
Fiam nem tudatosan, nekem büszkeségek büszkesége olyan 7-10hónap körül "bilizet". 2évesen kezdte a szobatisztulást.
Lányom 16hónaposan lett teljesen szobatiszta, nála fel se tünt a bilihasználat.
a kicsilányom olyan 18 hónaposan már tudatosan - de csak addig ment neki amíg a nagyok táborban voltak utána el lett felejtve az h 2 hétig simán bilizett önmagától
újabb próba 2 évesen volt akkor 1 nap alatt lett éjjel nappal szobatiszta
viszont nem szól megy és felül a wc-re megtörli lehúzza felöltözik és akkor visít h nyissam meg a csapott neki :-)
a fiam anno a nagylányom miatt lett az 20-21 hónaposan neki is ment egyik napról a másikra
a nagylányomnál sokat szenvedtem
de inkád nappal mert ha leült játszani akkor megszűnt a világ és észre sem vette h bepisilt még 4 évesen is
éjjel viszont simán kiment ha kellet neki ö is olyan 22 hónapos kor körül hagyta el a pelust
ha nem figyel rá akkor add vissza a pelust rá
meg nézd meg pár hónap múlva mi a helyzet
nem kötelező hamar szobatisztának lenni
mondjuk én textilt használtam gondolom azért is akartak hamar megszabadulni tőle :-)))
igaza van nekem sem beszél a kicsilányom még e jelzi h kell neki
érdekes h a kakit mondja a pisit nem :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!