Mennyi idős volt gyermeked mikor először vettél neki szinezőt?
Figyelt kérdés
Iker lányaim februárba lesznek 3 évesek.Eddig csak sima füzetbe firkáltak zsírkrétával.Érdekellné őket a szinezés?Oviba mikortól szineznek?Ők még nem járnak,majd jövő szeptembertől kezdenek.2012. nov. 21. 15:06
1/6 anonim válasza:
Oviba már kiscsoportban is színeztek az én gyerkőceim. Mondjuk én már korábban is adtam nekik internetről letöltött színezőket. Kicsi koruk óta mióta a ceruzát meg tudták fogni firkálgattak a színezőkre is...
2/6 anonim válasza:
Kislányom 2,5 éves. Tegnap vettem neki Mikulásost és karácsonyit. Még el van dugva, majd a Mikulás hozza neki.
Szerintem csak össze vissza fogja firkálgatni, de még mindig jobb mint az üres lapokat, mint eddig.
3/6 anonim válasza:
a lányom bölis, jan. végén lesz 3 éves. Mióta bölis, rengeteget színez, rajzol. Régóta veszem neki a színezőket, először persze csak össze-vissza színezett, de mostmár figyel rá, hogy ne nagyon menjen ki a vonalból, és a színeket is ügyesen használja. (a fa törzse barna, koronája zöld, a virág szára zöld, a szirmai pirosak, a kiskacsa sárga, stb.)
4/6 anonim válasza:
Most kezdi érdekelni a fiamat, 3 éves múlt.Igaz, az a fajta színező érdekli, ami amúgy is sláger nála: járművek, Barney,Thomas.
5/6 anonim válasza:
20 hónapos a kislányom, karácsonyra már vettem neki színezőt. Ráadásul olyat, amiben játékos feladatok is vannak. Tudom, hogy még korai, de tanítónő vagyok, így már most fejlesztem a lányom! Szegény:-((( Nem tudom megállni.
6/6 anonim válasza:
Kisfiam februarban lesz 3 eves. Ket eves szulinapjara kapott ajandekba szinezo fuzetet ceruzakkal. Kb azota szinez. Ahogy elottem mar irtak termeszetesen az elejen osszefirkalta de kb. 3-4 honapja mar ovatosabban szinez es kulombozo szinure bizonyos reszeket. Ugyan igy vagyunk a matrica albumokkal. 3-4 honappal ezelott meg csak ossze vissza ragasztgatta a matricakat mara mar probalja megtalani a helyet pl a karacsonyfanak, a diszeknek (most eppen karacsonyi albumot ragasztgat meg szinez). Ugyhogy szerintem nyugodtan vegyel mar neki. Egyebkent kisfiam is bolcsis es ott rengeteget szineznek. Szerintem ott kapott ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!