Mit, es mennyit eszik a 2 ev koruli gyermeked?
2 eves lanyom alig akar enni. Minden nap megyunk a boltba, atlagban teli a huto zoldseggel, gyumolccsel, felvagottal, stb., de egyszeruen semmit sem akar enni, inni is kevesebbet, mint kellene. Barack, joghurt-ezt ette ma eddig, se vajas, se felvagottas, se majas kenyeret nem eszik, ha fozok, (szerette a foztom) abbol sem, max. 5 falat es mondja, hogy mesz. Probaltam neki a sult, rantott dolgokat, a halat, szinte mar mindent. Az ido miatt lehetseges? 1 eves kora ota nem issza a tapszert, a tejitalt kionti, igaz, soha nem volt nagy evo, de most plane nem. Valogatos sem volt...
Probaltam mar viccesre keszuteni a reggelit, pl tukortojas + virsli, hogy egy mosolygo poenos reggeli legyen, akkor a majas kenyerre tettem 2szelet paradicsomot, hogy az a szeme, de semmi. Nem ertem, hogy lehet ez. 11kg csak, az orvos kevesli de nem tudok mar mit kitalalni. :(
A ti gyerkoceitek mit esznek szivesen? Hatha tudnek meg otleteket meriteni toletek. Koszonom:)
Én nem izgulnék a helyedben. Az én lányom 20hónapos, igaz, mindent megeszik, de szerintem elég keveset. Bár hízik, nem egy vékony alkat,(13kg)-.
A meleg miatt nem izgulok emiatt, én is alig eszem. Szerintem tudják ők, hogy mennyi kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!