A te gyermeked szokott víz alá merülni? Balatonban pl? Hány éves korától teszi ezt?
Figyelt kérdés
Két és fél éves kisfiam víz alá szeretne merülni,még búvárszemüveget is kért,de nem tudom,mennyire hagyjam vagy épp bátorítsam,vagy hogyan tanítsam.részéről utánzásról szólna a dolog jó adag kíváncsisággal vegyítve :-) más gyerekek merüléseit látta és engem is lát víz alatt2013. júl. 28. 07:53
1/3 anonim válasza:
Két évesen megmerült a fiam a Balatonban. Persze ott voltunk vele többen felnőttek, iszonyúan élvezte. Most 4 éves és a nagy családi medencében vígan merülget a víz alá, persze csak pillanatokra... Próbáld ki vele, úgyse hagyod egyedül ott, figyelni tudsz rá. Hagy próbálja ki!!
2/3 anonim válasza:
nekünk van medencénk. 1,5-2 évesen párszor beleesett játék közben, tehát merült :D
(egyből kihúztam). 2,5 évesen már ügyesen ugrált bele, tehát akkor is elmerült. most 3,5 éves, már csinálja, hogy leveszi a karúszót és lemerül, majd próbál feljönni.
tied tudja mit szeretne kipróbálni, miért ne kéne hagynod?
lehet, hogy nem tetszik majd neki és nem csinálja többet, de lehet élvezni fogja és elkezd majd rájönni hogyan kell úszni :)
3/3 zabmester válasza:
Én örültem volna neki, ha mert volna ilyeneket a fiam ennyi idősen, de hát valamiért ez neki nem pálya. Most hat éves lesz nemsokára, és idén volt hajlandó először lemenni a víz alá, hosszas alkudozások után :) Pedig tőlem mást sem látott születése óta, mint hogy állandóan megyek a víz alá, kézen állok, bukfencezek, stb., de ő nem nagyon szereti, ha vizes lesz az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!