Miért nem hízik 4 éves fiam?
Figyelt kérdés
Már legalább egy-másfél éve ennyi a súlya. Eszik rendesen, nől is,de nem hízik. Van,hogy fentebb megy a súlya,de van,hogy vissza ugrik ennyire. Egészséges ugribugri gyerek. Van más is akinek stagnál a gyereke súlya? Köszönöm.2013. júl. 29. 22:17
1/4 anonim válasza:
Mennyi az az ennyi? És milyen magas?
2/4 anonim válasza:
enyém 3,5, ő is stagnál már egy ideje.
2,5 évesen 17 kiló volt, most 17,5 :)
érdekes amúgy, hogy hosszra meg nagyon sokat nőtt, most 107cm... a lába is 4 számot nőtt, szóval ő lesoványodott, pedig rengeteget eszik :)
én nem izgatom ezen magam, 4 évesen megyünk státuszra, ha valami nem jó, majd szólnak, de nem hinném, hogy ebben a korban baj lenne, ha nem hízik, majd ha nem nő, talán akkor a kilók nőnek majd :)
3/4 A kérdező kommentje:
Asszem 104 cm volt a 4 éves státuszon. Van,hogy 16,20-16,30 kiló, de egyik nap mikor megmértem kerek 16 volt. Nem beteges..és eszik is jókat.
2013. júl. 29. 22:30
4/4 anonim válasza:
az én fiam szeptemberben lesz négy,ő is 104 centi,és pont tegnap mértem meg,15,7 kiló.egyáltalán nem sovány,teljesen jól néz ki,még kis zsír is van rajta itt-ott
ő is kb egy év alatt hízta a 70 dekát.hol hízik,hol fogy,de én nem aggódok,jól eszik,változatosan eszik,megy a gyümi és a zöldség is,csak rengeteget mozog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!