Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gondot jelent hogy a 2 éves...

Gondot jelent hogy a 2 éves lányom már 2 hónapja ugyanannyit nyom? 13kg 40dkg körül se nem fogy se nem hízik ezt bajt jelent? Kap béres cseppet de attól nem indult be ugy az étvágya se

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem gond. Nagyon jó súlyban van a Lányod, ne aggódj! Ilyenkor már nincs elvárt hízás és rengeteget mozognak az evés mellett, nem csoda, hogy teljesen belassul a gyarapodás.
2012. szept. 22. 08:45
 2/4 TKI Ibolya ***** válasza:
Miért akarod hizlalni szegény gyereket nem csecsemő már,hogy havonta keljen híznia.Teljesen jó a súlya,én Béres cseppel sem tömném. [link] Ezen a linken megtalálod a súly és magasság táblázatot.
2012. szept. 22. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 évesen 12,5 kiló volt, tökéletes volt a súlya. A te lányodnak is tökéletes a súlya, még több is, mint az átlag, én se értem, miért akarod hizlalni. Nyugalom, teljesen rendben van a súlya.

[link]

2012. szept. 22. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:

az én lányom február óta ugyan annyi kiló,

szeptember van.a védőnő se problémázik rajta,

bár én se mert 19 kiló/bár magas is/

de ilyenkor a súly stagnálás normális.

2012. szept. 22. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!