Van valamilyen jel, vagy heg vagy valamilyen nyom gyermeketeken, amit kisebb korában szerzett még amikor olyan sokat esett-kelt-tanult járni?
Nekem az állam és a szám közti területen van egy kisebb heg,amit még ovis koromban szereztem. Nem vészes,és alig látszik.
A kezemen is van heg,az egyiket kisiskolás koromban szereztem.
3 eves fiamnak ketto is van, szerintem ezek meg is maradnak.
Az egyiket kb 7 honaposan szerezte, akkor mar aktivan maszott es lefejelt egy polcot, a szemoldoke repedt meg. Nem volt nagy az utes, de az egy erzekeny terulet, kb fel centis heg van. Alig latszik, de latszik.
A masik pedig az orrnyergen van, kb egy eve szerezte, nagyapja lomolt a polcon a furdoszobaban, leesett a felso polcrol a borotvahab es a fiam ott allt. Nem is gondoltam volna, hogy ez latszani fog, mer eleve nagyon pici seb volt, inkabb csak horzsolas, de pici, vekony, feher hegecske van a mai napig.
enyémnek olyan van amit akkor szerzett mikor még nem csetlett botlott :(
születése utáni éjszaka külön aludtunk, másnap mikor megkaptam, egy hatalmas, vérző, friss seb volt a nóziján :(
azt mondták megkarmolta magának... :/
ha sír és piros a nózija vagy nyáron szép barna akkor látszik sajnos a mai napig. de nem csúnya sebhely szerencsére, csak egy halvány "L" alakú csík... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!