Vettem egy Scholl papucsot és úgy nyom a talpa, hogy alig bírok járni benne! Járt már más is így? Be fog törni vagy egy ilyen, így jártam.
Azért nyom, mert próbálja a helyes tartásra bírni a lábad. Néhány napig fájni fog, de aztán meglátod milyen jó lesz :-)
Nekem is van 2 pár Scholl papucsom, mindkettővel ugyanígy jártam. Mivel ezeket csak nyáron hordom, minden nyáron pr napig fáj, aztán már nem :-)
A többi cipő (általában) anatómiailag enyhén szólva nem megfelelő...
szóval erről van szó és csak az a része nyom, ahol a talpán recék vannak, amelyek beleállnak a lábamba, ha ráállok a 70 kilómmal. Nem hinném, hogy emiatt bármi bajom lenne...
1. vagyok
Pont ilyen papucsom van nekem is, kb. 2 hónapja vettem. Nekem is nyomta a lábam 1-2 napig, de mostmár nagyon kényelmes, pedig sajnos több vagyok, mint 70 kiló :-(
Hidd el, attól hogy nem tudsz róla még lehet baja a lábadnak. Nekem speciel bokasüllyedésem van. Ezért nagyon meg kell váloatnom, hogy milyen cipőt veszek, mert iszonyatosan fáj a lábam. De a két schollban már nem fáj :-)
De ez s egyénfüggő, mint annyi minden más. Lehet, hoyg neked tényleg nem jó a scholl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!