Hol lehet ilyen papucsot venni?
Figyelt kérdés
Mountex-ben láttam, de ultrabitangpusztulatosan drága, 12.000 forintot nem adok ki. Mégis hol lehetne beszerezni egy ilyet? Az sem baj, ha nem Crocs márkájú, csak ilyesmi színe legyen. Neten nem szeretnék vásárolni.
Asia Centerben lehetséges?
2011. júl. 6. 16:18
1/7 anonim válasza:
mindenhol. én kínaiba vettem, tesóm a piacon bárhol lehet asia centerbe is láttam
2/7 anonim válasza:
Deichmann, kínai, kertész üzlet és piacon fillérekért. Hülye az, aki képes kiadni érte 12.000 forintot..
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen. És közel ugyanolyan anyagból készül a kínai is, mint a rendes :-D
Bár lehet, hogy amit a Mountex-ben láttam múltkor, az is kínai volt, csak hát ugye egy jól menő üzlet árulja.
Majd az Asia Centerben fogok utána nézni akkor, köszi szépen. Azért röhej, hogy ekkora árak vannak... mire fel? :-D
2011. júl. 7. 09:11
4/7 anonim válasza:
Nekem van Crocs márkájú 5500 ért vettem ugyanez a típus csak rózsaszín..Neten nézz, körül ott sokkal jobb áron van jó minőségű.;)
5/7 anonim válasza:
első. vagyok. minek adtok ki ennyi pénzt érte??? piacon 500-1000 ft. között vannak. standtól függ...
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehet kapni sokkal-sokkal kevesebbért is, mint 5500 :-D Vagy 12000 :-DDDD
2011. júl. 9. 08:44
7/7 anonim válasza:
Hát nekem is tök ilyen papucsomvan csak neonzöld. Árról nem tudok nyilatkozni mert a barátnőmtől kaptam és nem akarlak elkeseríteni de van egy ilyen kínais papucsom és közel se ilyen jó:( de ha semiképp nem szeretnél drágát akkor a kínaiba olyat vegyél ami viszonylg kemény mert az talán jobban bírja mintz enyém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!