Hogyan csábítsam haza a játszótérről?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a problémám nem egyedi, ezért is kérek ötletek, hogy ki hogyan veszi rá a gyerekét, hogy most már haza kell menni. Cipelni nem akarom mert már 3 éves, és nehéz is.2013. júl. 28. 14:28
11/13 anonim válasza:
Siessünk haza mert apa mindjárt hazaér és vár bennünket!
Szólsz neki hogy még építsen egy várat hintázzon egy kicsit és irány haza!
12/13 anonim válasza:
Előttem leírták nagyjából , de pl. néha meglehet csinálni(néha) ,hogy ha hazajössz csinálunk otthon limonádét v valamit. :)
13/13 anonim válasza:
Hát nálunk se jönnek be a praktikák, így muszáj vagyok kicsit határozottan szólni neki. Kn. 10, max.20 percet szánok az elindulásra, és elkezdem neki mondgatni, majd mikor telik a poharam, akkor mondom, hogy ez az utolsó csúszás/lökés/stb..
2x ígértem, és tartottam be, hogy ha MOST nem indulunk, akkor holnap nincs játszó, azóta jön. :-)) De van hogy sír közben, olyankor annyira sajnálom szegénykémet, de hát haza kell menni vmi emberi időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!