Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan csábítsam haza a...

Hogyan csábítsam haza a játszótérről?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a problémám nem egyedi, ezért is kérek ötletek, hogy ki hogyan veszi rá a gyerekét, hogy most már haza kell menni. Cipelni nem akarom mert már 3 éves, és nehéz is.
2013. júl. 28. 14:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyere, keressünk út közben 3 kavicsot, bogarat, csigát, 3 görbe botot stb.
2013. júl. 28. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézzük csak meg milyen szép autót láttam ott:)
2013. júl. 28. 14:30
 3/13 A kérdező kommentje:
ilyesmiket próbálok én is, csak sajnos nem mindig használ:-(
2013. júl. 28. 14:31
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

Na erre nem fog tudni választ adni szerintem senki! Játszótéri tapasztalat( saját és látott). :p

Mi olyan 16:30 körül szoktunk lemenni alvás után és szerencsére árnyékos a játszó nagy része. 19: 30körül már elszoktam kezdeni neki mondani, hogy lassan indulunk haza, hogy ne hirtelen kapjam ki a játékból, de hidd el még így is 20:00 és 20:30 között tudunk csak elindulni. Szerencsére a játszó a ház mellett van, így nem gond 3 perc alatt otthon vagyunk. Én is próbálkozok mindennel, de nem bírom előbb haza "rángatni". Erőszakkal nem akarom, hisz minek nincs értelme, hogy feleslegesen sírjon. Hazaérve egyből fürdőkádba be, vacsi, kis játék Apával és irány az ágy. Reggel 10-ig nem is látom utána. :D

2013. júl. 28. 14:35
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem könyörögnék órákig a gyereknek, hogy induljunk már haza...

Szerintem játszótérből bőven elég 1 óra, ha kb. letelt, kézen fogod és viszed, előtte kb. 2-3 alkalommmal mondod, hogy még pár perc, és megyünk haza!

2013. júl. 28. 14:37
 6/13 A kérdező kommentje:
kézen fogom és viszem? én is így szeretném, de hogyan amikor meg se mozdul, vagy ha teheti le is ül inkább?
2013. júl. 28. 14:42
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Itt az ideje hogy átvedd az irányítást mert utána nehezebb lesz. Kétszer kéred, megfogod a kezét és viszed. Eldobja magát felveszed. Nem halsz bele egy kis cipekedésbe. De holnap emiatt a viselkedés miatt nincs játszótér. ennyi. Nehoyg már a gyerek vigye a vadászpuskát:)
2013. júl. 28. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
Most komolyan csak 1 órára levinni/ elvinni a gyereket a játszóra tök hülyeség. Pont mire elkezdené élvezni, rángatod haza. Oké, hogy ne a gyerek diktáljon na de akkor is, ha már most azt kapja, hogy minek harcoljon ha ő sosem nyerhet akkor mindig is elnyomják majd szegényt. Nem azt mondom, hogy mindent rá kell hagyni, mert az meg a ló másik oldala. Kompromisszumot kell kötni és kész a gyerek is nyerjen meg Te is! Legalábbis szerintem.
2013. júl. 28. 15:06
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Az elrángatással én sem értek egyet, de mi is csak 1 órát szoktunk játszóra menni. A legközelebbi játszó 10-15 perc kocsival.

Én szólok, hogy még egy lökés hinta/csúszda után megyünk. Ebből lesz még utolsó, utolsó utáni és még egy kicsi, utána viszont ő indul el :-). 3 éves a kislányom.

2013. júl. 28. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Na épp ezt mondom, mint a 9.hozzászóló, ilyen esetekben senki nem kerül ki vesztesen, mindenki nyer, nincs sírás, hiszti, rángatás.

Viszont ha autóval 10-15 perc akkor érthető az 1 órás játszóterezés, ami kis kompromisszummal (utolsó, utolsó utáni és még egy pici...)így is kitolódik 1,5 órára! :D

2013. júl. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!