Mit adnál szívesebben a gyerekednek, bio minőségű párizsit vagy nem bio sonkát?
Milyen lehet az a bio minőségű párizsi? Merthogy szerintem ilyen nincs, hacsak nem háztájon nevelt disznóról van szó, amiből otthon készítette a papa a párizsit. De ilyet nem nagyon találsz. A párizsibe eleve nem a színhúst teszik bele, hanem bőrkét, szalonnát, minden olyan leeső darabot, amit máshol nem tudnak hasznosítani.
A sonka színhús (nem a gépsonkára gondolok), ahhoz nem tesznek hozzá elvileg semmit, legfeljebb füstölik, pácolják. Nyilván az összes hús, amit boltban vásárolsz, nagyüzemi hízlaldákból, vágóhidakról kerül a boltokba, tehát nem mentes hormonoktól, antibiotikum maradványoktól, egyebektől. De nem nagyon tudsz másmilyenhez hozzájutni kereskedelmi forgalomban.
Ergo én a sonkát választanám.
Én semmilyen Bio dolgot nem adnék a fiamnak soha.
Rossz tapasztalat miatt.
Bio párizsiról még nem hallottam.Én ha párizsit veszek akkor arra figyelek oda,hogy szója és glutén mentes legyen.
Sonkáról annyit,hogy vízzel és mindenféle páclével plusz füst aromával kezelik.Tehát ha nem háza akkor szerintem oly mindegy melyiket eszitek.
ez a bio dolog olyan hülyeség,hogy nem igaz,én nem hiszek benne
legjobban a bio banánon szoktam veteni,meg a bio ruhán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!