Kisgyermeketek mennyit számítógépezhet egy nap? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 14:23
11/13 anonim válasza:
A fiam 3 evesen mar szuperul kezelte a gepet,logikai jatekokat szokott jatszani,pontos idokorlatot nem szabtam.
Sokat fejlodott a jatekok altal,nehez feladatokat is konnyeden megold.Nalunk egyebkent megengedett a playstation es PSP is.Szerintem amennyire karos lehet egy durva,lovoldozos jatek,legalabb annyira fejlesztheti a gyereket egy gondosan kivalasztott logikai jatek.
En nem vagyok az elektronikus jatekok ellen, sok pozitivuma van egy kis odafigyelessel.
12/13 anonim válasza:
Én nem korlátozom neki. Amikor rájön játszik vele 1 órát, néz valami youtube-os videót meg játszik valami netes hülyeséggel aztán megunja és abbahagyja. Van hogy nem játszik egy hétig van hogy mindennap egy kicsit. De én nem szabom meg neki így nem is lett függő v hasonló. Mivel tudja hogy ha akar akkor gépezhet így rögződött benne hogy ráér akkor az még neki. 6 éves kisfiú
13/13 anonim válasza:
Az egyik válaszoló kérdésére: miért ne nézhetne tv-t, dvd-t? Bár szerencsére a passzív bámulás sem köti le hosszabb távon. Nem arról van szó, hogy nem engedem meg, hogy számítógépezzen, de nem érdekli túlzottan, inkább vág, ragaszt, kirakosozik, bújócskáznik és a többi szokásos. Igaz, amikor javaslom neki, hogy mit csináljon, azok között nem szerepel a számítógépezés. Mondjuk, ha unatkozik, nem mondom neki, hogy miért nem számítógépezel egy kicsit - eszembe nem jut. 2 évesen számítógépezni meg szerintem nagyon korai. Inkább játsszon, annyira pici még, annyi mindent kell tanulnia, tapasztalnia, kipróbálnia, csinálnia, kérdeznie, miért vonjuk el mindettől a valódi élménytől egy mesterséges világ kedvéért? Könnyű túlzásba esni és félő, hogy egy idő után az egyszerű babázás már nem lesz elég látványos és ingergazdag játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!