Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hörghurutra milyen gyógyszert...

Hörghurutra milyen gyógyszert kapott a kisgyermeketek?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt egy kérdés, sokan írták, hogy hörghurutja van a gyermeküknek. Az enyémnek is.

Kíváncsi lennék, más orvos mivel kezeli ezt.

2013. márc. 3. 15:10
 1/10 A kérdező kommentje:
2013. márc. 3. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:

2 éve volt utoljára hörghurutja a fiaimnak, de akkor egy télen többször is. Hogy antibiotikumot kaptak-e és hogy mit, arra nem emlékszem, csak a Bronchipret szirupra.

Elvileg 4 éves kor alatt nem ajánlják, de a gyerekorvosunk és a gyógyszerész szerint nincs benne semmi olyan, ami ártana.

Ja és azóta nem volt hörghurutja a gyerekeimnek, amióta sóterápiás készülékünk van.

2013. márc. 3. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Szintén 2 éve volt utoljára a fiamnak, akkor Zinnat szuzpenziót kapott, de mivel szörnyen rossz íze miatt nem tudtam belediktálni, ezért 2. naptól ennek az injekció változatát kapta, napi 2szer kellett injekcióra hordani 5 napon keresztül.
2013. márc. 3. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ventolin hörgőtágító. Kis gyerekeknek van hozzá egy tartály, az egyik végébe kell beletenni a fújókát a másik végét bekapja a gyerek és egy puff - tíz levegővétel így kell használni van a szerkezetben egy szelep, ami levegővételkor kinyit, így megy a gyerek szájába a hatóanyag. Szuper, mi csakis ezt használjuk, ha kell! 4,5 éves kislány anyukája.
2013. márc. 3. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Èn vagyok a kèrdès ki írója. Erre nem tèrtem ki de engem is èrdekel kinek mit írtak föl. Mi SUPRAXOT kaptunk. Meg melle egy teofilines kupot..... de ezt hogy minek???? Lányom ki van töle :/ mar lazcsillapitasra is csak szirupot kap. Melle cetrizint kap a rekedtsègre.....
2013. márc. 3. 17:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Amoxicilin, fluimicil, Aerius szirup.
2013. márc. 3. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
ventolin,spiropent,antibiotikum(fromilid) és kúp köhögésre,de az csak végső esetben,mert steroid
2013. márc. 3. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:

Az én lányom ezeket kapta:

Kalcid, Spiropent, Egifilin, Berodual és Ambroxol.

Ezen kívül van neki Aerius, Flixotide és az asztmagyógyszere. Ventolin is kellett, de az szerencsére már javult annyit, hogy az már nem kell.

2013. márc. 3. 20:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Antibiotikum+berodual cseppekkel inhalálni, és vész esetén rectodel kúp.

az antibiotikum az volt már Sumamed és Aktil is.

2013. márc. 3. 21:36
 10/10 anonim válasza:

énnekem is most van hörghurutom.

nekem a doktornő azi sandoz-t írt fel.

szerintetek hatni fog?

2013. márc. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!