3-4 év körüli gyerkőcötök előtt mutatkoztok meztelenül?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,hogy folyamatosan csupaszon mászkáltok,hanem pl fürdés után bementek ruha nélkül és előtte öltöztök fel vagy ha fürdötök,bejön a kicsi.Férjem szerint nem kellene ezt csinálnom,már nagy a fiunk(novemberben lesz 4). Azért furcsa ez,mert náluk szokásos volt a meztelenkedés, nálunk pedig állandóan zárt ajtó mögött ment a fürdés,öltözés.2013. júl. 24. 12:10
1/10 anonim 

válasza:

Igen. Nem úgy, hogy egész nap meztelenül vagyok itthon, de simán fürdök vagy átöltözöm előtte.
2/10 anonim 

válasza:

Van fiunk is, lányunk is, de teljesen természetes dolog, hogy látnak minket meztelenül. Ez természetesen nem egész napos pucérkodást jelent, de még fürödni is szoktunk velük együtt, ha úgy adódik, vagy simán nyitva hagyjuk a fürdőszobaajtót, amikor zuhanyozunk, öltözünk előttük, stb. A meztelenség természetes, azt a gyerekek is tudják, értik (legalábbis az ötéves már egészen biztosan) hogy az ember nem meztelenkedik idegenek előtt, mert az nem illik, de a család az család, természetes, hogy látjuk egymást meztelenül.
3/10 anonim 

válasza:

Persze,nem csinálunk ügyet belőle ha fürdésnél,öltözésnél benyitnak!
4/10 anonim 

válasza:

Persze. Simán öltözünk vetkőzünk egymás előtt, sőt fürdünk(zuhanyzunk) is együtt. Én pl mai napig simán bemegyek ha apum fürdik,(Ő 67, én 35) és nyilván nem a péniszét stírölöm. Olyan hülyeség ezen kiakadni.
5/10 anonim 

válasza:

Ugyan nekem lányom van, de simán mászkálok egész nap meztelenül.
Szeretek ruha nélkül lenni, még télen sem alszom ruhában, nyáron pedig különösen jó meztelenül lenni, vagy max. bugyi+melltartó kombináció.
Férjem mostanában már rövidnadrágban van, de míg 1-2-3 éves volt a gyerek, simán mászkált ő is meztelenül.
6/10 anonim 

válasza:

Persze, simán átöltözünk előtte, vagy néha együtt is fürdünk. Nincs ebben semmi kivetnivaló, nekünk így természetes.
7/10 anonim 

válasza:

Mi minden nap együtt fürdünk a 3 éves és fél éves fiainkkal!Külön esti családi program ez mikor mind a 4en bevonulunk a fürdőbe!Én a Kicsit fürdetem kiskádba addig Apja a nagykádba a Naggyal majd mikor kész a Kicsi beteszem pihenőszékbe és én beugrok a zuhanykabinba!Tehát mindenki mesztelenkedik egymás előtt!Ez nem is kérdés teljesen természetes!
8/10 zabmester 

válasza:

Igen, ebből nem csinálok gondot. Nem fogok a saját otthonomban bújkálni, ha át akarok öltözni :) A szüleim is öltöztek-vetkőztek előttem, sosem volt ebből baj. Nyilván nem úgy, hogy bejöttek a szobámba öltözködni, de ha épp arra jártam, és láttam őket pucéran, abból senki nem csinált tragédiát. Én is így szoktam, ha pont ott van a fiam, vagy bejön, vagy valami, abból nincs gond. Vagy ha fürdök, akkor is bejöhet megkérdezni valamit, nem hessegetem el, csak azért, mert meztelen vagyok.
9/10 anonim 

válasza:

Mi is fürdünk egyszerre, mig pl. én zuhanyzok addig a gyerekek a kádban fürdenek. Nincs ebben semmi, ezt szokják meg és teljesen természetes a számukra. Anno a szüleim mi előttünk nem vetkőztek volna le. De szerintem jobb igy, igy nem hajtsa majd őket a kiváncsiság hogy milyenek a felnőttek pucéran. :)
10/10 anonim 

válasza:

Igen, szoktunk kislányommal háromasban fürödni. Természetes neki a pucérság.
A szüleim soha nem mutogatták magukat, még anyu sem öltözött át előttem, nem nagyon értettem ill. értem a mai napig, hogy miért alakították ezt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!