Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 21 hónap körüli gyerkőcötök...

21 hónap körüli gyerkőcötök etetőszékben eszik még?

Figyelt kérdés
A kisfiam egyre gyakrabban feszeng az etetőszékben, ezért már nem kötöm be. Sajnos elég kicsi a konyhánk (panel), nem rendes háttámlás székeink vannak, hanem ülőkék, arra nem ültethetem rá, viszont csak úgy éri fel az asztalt, ha magasra van állítva az etetőszék és így meg nem tud belőle kijönni, ha esetleg rohangálni szeretne egyet evés közben.
2013. máj. 23. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az első pár falat van etetoszeken, azután az asztalon folytatódik, hol állva, hol ugralva. Rossz évi nagyon, ezért örülök, h így is eszik pár falatot azért van ez megengedve neki. Sztem nem kell az etetoszeken tartani, ha már nem akar ott maradni. Sztem simán ehet rendes szekrol veletek, csak raksz alá valamit. De mondjuk nem mindegy, h egyedül eszik már vagy meg te eteted.
2013. máj. 23. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Kislányom 2,5 éves lesz a nyáron, még használjuk. Egyrészt van tálcája, így ha nem férnénk el az asztalnál, azon eszik. De leszedhető, akkor asztalról tud enni ő is, viszont kényelmesen feléri. Emellett nem tud belőle kimászni, így nem rohangál el evésidő alatt (szerintem azt egy gyerek is megérti, hogy olyankor nincs elszaladgálás az asztaltól, mert ha elmegy, végzett, és nem kap többet).

Tud sima székről is enni, bár akkor alig éri fel, de az "jutalom", csak amikor jól viselkedik, teheti. Szereti az etetőszékét, sokszor ő maga kéri .Egy sima ikeás fehér.

2013. máj. 24. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ezzel gond, hamar megutálta az etetőszéket, a nagyszékről meg persze csak állva éri el az asztalt. Nekünk is kicsi a konyha, így én a szobába vettem egy olyan kisasztalt, ami paddal együtt van.Így stabilan ül benne, nem borul fel, jól elfér, gyakorolhatja az egyedül evést. Egyenlőre ez bevált.
2013. máj. 24. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kisfiam is 21 hónapos, ő szeret etetőszékben enni, szól, hogy éhes és szalad a székéhez és mondja, hogy tegyem bele.
2013. máj. 24. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szintén 21 hónapos, fehér sima ikeás székkel.

Még belemászik, ül is benne egy darabig. Ha megunta, könyörtelenül kimászik belőle, biztonsági öv ellenére. Reggeli joghurt a székben, ebéd a székben, vacsora egy része is a székben, de nagyon sok mindent a nappaliban lévő kis asztalánál eszik meg a tányérjából. Igaz, körülötte minden csupa morzsa és kaja lesz még. A köztes étkezéseknél csak akkor erőltetem az etetőszéket, ha nagyon koszolódós, morzsálódós az étel.

2013. máj. 24. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!