Milyen vitamint adtok kicsiteknek (ha adtok) a cebionon kívül?
Én Béres Actival Kid-et adok a lányomnak, plusz Cebiont.
Az első hozzászólóval kicsit vitatkoznék, mert szerintem senki nem számolgatja, hogy aznap éppen hány g A,B,C,D vitamint stb. "evett meg" az elfogyasztott étellel, merthogy ez lehetelen lenne. Nem tudhatjuk, hogy a boltban vásárolt zöldségek és gyümölcsök mit tartalmaznak. Lehet, hogy van bennük annyi "káros" anyag, mint a szintetikus vitaminkészítményekben, a vitamintartalmuk viszont nagyon alacsony a különféle kezelések miatt...
Az én lányom sajnos nem nagyon szereti a gyümölcsöket, nem eszik napi szinten, és pl. a joghurtot se szereti. Szóval nem könnyű az étkezéssel bevinni a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat.
Nem biztos, hogy a természetes táplálékban megvan minden ami kell. Viszont a gyógyszertári cuccok tényleg "gyógyszertáriak" Nekem 3 gyermekem van, ezért nagyon fontos, hogy az egész családom a lehető legjobb, méreganyag, és allergén mentes dolgokat használja. Erre megoldást csak a neways termékek adtak:
www.neways-hu.com/start.htm?v=97370645
Én már a babahintőport is megnézem, mit tartalmaz!!!!!!!
A fogkrémek "patkányölő" natrium-fluorid tartalmáról nem is beszélve!!!!!!! Vedd elő a gyerek fogkrémjét, és nézd meg mi van benne! A nátrium-fluorid súlyos idegméreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!