Képtelen vagyok kezelni egyszerre a 4 és 1 éves gyerekemet, kikészültem mit tegyek?
Szia!
Nálunk is pont ennyi a korkülönbség:), a kicsi másfél, a nagy 4 és fél. Valóban nagyon nehéz velük, mert együtt még nem tudnak játszani. Nálunk is sok a vita, és főleg délutánra van némi káosz, és az én hajam is hullik:)! Most hogy meleg van nap közben igyekszem "elkülönítve" játszani hagyni őket. Pl. a nagy rajzol, fest, babázik stb, a kicsi a járókában autózik... Persze nem tart sokáig az idil, de igyekszem nekik kitalálni valamit. Délután már nehezebb velük, ilyenkor ha lehet kint vagyunk. Udvaron mojolnak, motoroznak, lényeg hogy mozognak. Van hogy sétálunk nagyot, vagy játszótér, vagy olyan hely ahol lehet biztonságosan motorozni, biciklizni.
Nem vagy rossz anya, mindkettő nehéz korban van! Rengeteg türelmet igényelnek, és hát nem mindenkinek vannak kötélből az idegei. A megoldás szerintem az idő lesz, ha nőnek akkor könnyebb velük. Nemsokára kezdődik az ovi is, akkor pláne könnyebb lesz. Most megyek, mert a kicsi sikít....:)
nálunk is ennyi a különbség és ha vigasztal én már napok óta zokogok:( és azt érzem nemis kellett volna gyerek - ez borzasztó érzés , pedig imádom őket de nagyon nehéz
holnap megyek pszcihológushoz... nekem is segítség minimális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!