Sokszor élni sincs kedvem, hogyan csináljam, h mindenki boldog legyen? Hogy több türelmem legyen?
Miért vállaltál ennyi gyereket,ha nem bírsz vele??
Nem kellett volna.És igen,így valóban rossz szülő vagy.
Miért kiabálsz velük??szegény gyerekek...
Én nekem 4 gyerekem van. 15 ,6,3 , 2 hetes.
Nagyon nehéz velük , mindegyikkel más a probléma , az egyik a pasijánál akar aludni, a másik mesét akar nézni, a harmadik focizni és a legkisebb pedig éhes ilyenkor én is kiakadok , de nem sírok mert nincs értelme . Nem kiabálok soha velük , próbálj nyugodt maradni , mert én megtanultam,hogy ha kiabálsz az neki sem és neked se jó .
A párom vele szoktam , néha ...
szerintem is te szülés után depresszióba szenvedsz .
Fáradt vagy, nagyon fáradt. Nem tudod megoldani,hogy a két nagyobbra esetleg valaki vigyázzon egy picit? Te meg a legkisebbel pihennél egyet.Mindhárom gyermek alvás idejét ráadásul szinte lehetetlen összehangolni.
Megkezdődik az ovi,bölcsi hamarosan, talán könnyebb lesz.
Nagyon nehez most neked! Kulonosen ha meg segitseged sincs!!! Ejszaka kelned kell, nappal nem aludhatsz mert a nagyobbak ugralnak a hatadon...kialvatlan vagy ezert ingerult es igen, lehet depis is! Nem vagy rossz anyuka! Faradt vagy!
Nekem csak egy 2 es fel evesem van....magamban karomkodok angolul, hogy ne tanulja el a csunya szavakat...- vagy csak en gondolom, hogy nemfogja...az egy darab gyerekem kiakaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!