Szerintetek jó ötlet ötösért vagy piros pontért minimális pénzzel jutalmazni a gyereket?
Figyelt kérdés
50 vagy 100 forintról lenne szó, és ha összegyűlne egy "nagyobb" összeg abból esetleg választhatna magának egy játékot és így láthatná hogy van eredménye a tanulásnak, hiszen ahhoz még kicsi hogy megértse azt ,hogy azért kell jól tanulni hogy jó munkahelye stb. legyen.2009. okt. 20. 21:04
11/12 anonim válasza:
nem értem, hogyha a tanulásért pénzt kap miért kellene minden másért is fizetni. ahogy írták neki az a dolga, ahogy a szülőknek a munka, de azért is pénz jár. ha igazatok lenne, akkor nem lenne jó ösztönzés az ösztöndíj sem, mégis működik. azon lehet vitatkozni, hogy mikor érdemes, de ha a gyerek érett, akkor már hamar működhet. a házimunka meg kötelesség, azért ti sem kaptok pénzt, de a tanulásban, ha extrém mód próbálkozik, kaphat.
ez majdnem ugyanaz, mintha jutalomból elviszed moziba, vagy a kedvenc kajáját adod, csak szabadabb a lehetőség, hogy mire költse. valami jutalom meg kell, csak kötelességtudtaból kevés gyerek tanul jól!
12/12 anonim válasza:
sztem jó ötlet. igy ösztönözve van. én se dolgoznék ingyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!