Munkába visszaállás, de hogyan?
Figyelt kérdés
Tényleg mindenki ilyen könnyen veszi azt hogy vissza kell mennie dolgozni 2 évese mellett? Mondják hogy végre felnőtt társaságban leszek és hogy milyen jó lesz stb. Én nem vágyom a felnőtt társaságra :( Nagyon jól elvoltunk a gyerkőcömmel. Borzasztóan rossz kedvem van :((((. Nektek hogy volt a munkába állás? Ugye könnyebb lesz egy idő után? Napokon belül kezdek majd....2013. júl. 18. 20:57
11/16 anonim válasza:
Hamarosan megyek vissza én is. Biztosan nehéz lesz otthagyni, és másokra bízni a fiamat. Másrészt viszont nagyon várom, hogy kicsit szabadabb lehessek. Nekem nincs segítségem, nem tudom másra bízni a gyereket, csak az apjára. Éjjel-nappal vele vagyok, és néha már vágyom másra is. Szóval én ilyen kettős érzésekkel várom a munkába állást. Jó is lesz, meg rossz is.
12/16 anonim válasza:
Én is vártam már hogy visszamenyek dolgozni fiam 2 éves volt mikor bölcsis lett jol elvolt ott együtt ment az öcsével bölcsibe ,kislányomnál ugyan igy volt másfél évesen ment bölcsibe .én meg vissza dolgozni .
13/16 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En is a nap minden percet vele toltom, megsem vagyom a felnottekre :-(. Kivancsi voltam hogy ezzel egyedul vagyok-e, es latom nem. Meg egyszer koszonom mindenkinek, zold kez megy az osszes valaszra.
2013. júl. 19. 23:11
14/16 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam olyat hogy nem fogok visszamenni és elvárom a páromtól hogy tartson el.
A többi kedves válaszadónak írom hogy egyébként visszamentem már, minden simán és könnyen megy eddig mindkettőnknél :)és egész jól érzem magam szerencsére :).
2013. aug. 8. 12:34
16/16 anonim válasza:
Most egy kicsit én is megnyugodtam a kérdésed láttán, mert én is nemrég voltam ebben a helyzetben. Azzal a különbséggel, hogy nálunk otthon van a kislányom, és a mamák vigyáznak rá felváltva. Én 3 hónapja dolgozom, de még sokszor most is a sírás kerülget, hogy külön vagyunk egész nap. Engem nagyon megvisel ez az egész, és azt gondoltam, én vagyok az egyetlen, mert körülöttem mindenki olyan boldogan ment vissza dolgozni, csak én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!