Aki biciklivel hordja oviba a gyerekét, és van kistesó
is, hogyan oldja meg?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam nemrég, hogy egy biciklin 2 gyereket nem lehet vinni úgy mint eddig, hogy a nagy hátul ül az ülésben, a kisebbik meg egy előre, a kormányra felszerelt ülésben. Ha ezt a rendőr bünteti, akkor hogyan lehet másképp megoldani?
Köszönöm.
2013. júl. 17. 13:48
1/5 anonim válasza:
En nem tudok rola, hogy ezt buntetnek...
Ha tevedek, akkor erre a biciklis utanfuto a megoldas, vagy a "bakfiets" amit Hollandiaban hasznalnak. [link]
Ilyesmink van,amig a kicsi nem tudott ülni,addig az autós hordozóvan tettem bele.
2013. júl. 17. 14:01
3/5 Disi válasza:
A Kresz szerint egy 12 éven aluli gyermek szállitható biciklin, úgyhogy sajnos a rendőr ezért jogosan büntet. Ettől függetlenül a mi városunkban nagyon sokan visznek 2 gyerkòcöt, büntetésről még nem hallottam. Az utánfutó amit az előzò vàlaszoló is linkelt nekem is szimpatikusabb és biztonságosabbnak tűnő megoldás, de mi pl. nem tudnánk sehova sem rakni (tárolóba), társasházban lakunk, a biciklik is a pincében vannak, fogalmam sincs hogy tudnám felhozni a bicillit az utánfutót úgy hogy közben a 2 gyerekre is figyelni kéne. De mèg cdak 1 törpénk van, igy még én is csak gpndolkoztam ezen hogy hogyan csinálhatják mások.
2013. júl. 17. 14:15
4/5 anonim válasza:
Igen,elég sok helyet foglal,előző lakásba mi se tudtuk volna hova tenni,akkor még csak 1 gyerekünk volt,akkor elég volt a sima ülés is.
Most viszont már van a lakáshoz külön saját tárolónk és garázsunk,igy elfér.
Praktikusabb és olcsóbb mint kocsival hurcolni őket,1 km az ovi,kár beinditania kocsit,és a parkolódij se kevés az ovi előtt.
25-ért vettük használtan.
2-es voltam.
2013. júl. 17. 14:19
5/5 anonim válasza:
Mi felénk nem egy szülő vana aki két gyereket visz biciklin.Én is nem rég így jártam,de már akislányom ügyesen biciklizik,így már lekerült az első ülés,de van ha nincs kedve bicózni akkor a kisebbik előr ül.Én még nem hallottam ezt a törvényt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!