Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok ha a férjetek...

Mit szólnátok ha a férjetek így beszélne a gyerekeitekről?

Figyelt kérdés

tegyük fel fogzik a pici,a nagytesó meg nyűgösebb valamiért és ezért az éjjel kellős közepén sír mindkettő.

apa ezért csúnyán beszólogat hogy :

fogják már be a pofájukat,hányingere van az egésztől

menjünk ki aludni máshova és még sorolhatnám.

(ezen felül máskor is tesz bántó megjegyzést a saját gyerekeire)

ti mit tennétek ezért hosszú távon????

milyen apa az ilyen????

2013. júl. 16. 21:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kimerült,elege van,mondjuk nem csodálom kis korkülönbséggel 2 gyerek az kegyetlen...megjegyzem mondtam már a fiamnak bár nem vagyok rá büszke hogy fogja be a pofáját amikor hetek óta nem tudtam aludni Ő meg mindenért cirkuszolt,ettől még nem hiszem,hogy rossza anyuka lennék, a fáradtság sok mindent kihoz az emberből

Amúgy meg beszéld meg a férjeddel nem sok kommunikáció lehet köztetek ha itt panaszkodsz,hogy kocsmázik,meg ilyet mondott

2013. júl. 16. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
sokszor volt hogy párom 3-4 óra alvással ment dolgozni, éjjeli babasírás miatt, de még csak hasonlót se mondott, egy csúnya szó nem hagyta el a száját, pedig 10órákat dolgozott kőművesként. Első voltam.
2013. júl. 16. 21:24
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
nem mindenkinek egyforma a tűrőképessége ez alapján nagy ostobaság ítélkezni,ennyi erővel anyukát is elítélhetnénk,mert ahelyett,hogy a férjével megbeszélné a helyzetet idegeneknek mondja el a problémáit
2013. júl. 16. 21:28
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
Két hatalmas pofon aztán lehet költözni a kanapéra és gondolkozni egy kicsit. Reggel pedig alapos elbeszélgetés és fejmosás. Ha ez sem használ akkor szépen ott kell hagyni. Fogni a két gyereket és szülőkhoz barátokhoz rokonokhoz költözni. Ő meg fizesse csak a gyerek tartást.
2013. júl. 16. 21:37
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
ez most komoly??? atyaég,szegény fickó,nektek sem lennék a férjetek az tuti
2013. júl. 16. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerencsére az én párom nagyon türelmes és jól is alszik, nem szokta zavarni a gyerek, én idegesebb típus vagyok, de ilyet tuti nem viselnék el senkitől.

Oké, hogy fáradt és dolgozik (aki otthon van a gyerekkel, az is dolgozik!), de így nem hagynám, hogy a gyerekekkel/gyerekekről beszéljen.

A kocsmázásnak is megvan az oka. Egy időben az én párom is eljárt sörözni a haverokkal, de besokalltam és egy szép napon előkaptam, és leültettem beszélgetni.

Nektek is azt kellene. Valamiért apuka belázadt, besokallt, és ez hosszú távon semmi jóra nem vezet.

Ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor cuccoljon és menjen. (Nem biztos, hogy anyukának kell elmennie a 2 kisgyerekkel). Vállalta a gyerekeket, vállalta a családját, szóval most viselkedjen is felnőtt apukaként.

2013. júl. 16. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Próbálj meg beszélni vele,ha nem megy akkor lépj.En nem gondolom h a fáradtság mentség lenne az ilyen viselkedésre.Más apuka/anyuka is fáradt mégsem beszél ilyen taplo modon.Meg gondolom nem is egyszer fordult elő,ha már ezt a kérdést ide kiirtad.
2013. júl. 17. 08:05
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
Elég gáz,hogy azért mert apuka kiakadt máris pofonokról,meg elhagyásról beszéltek,azért nézzetek már magatokba nem vagytok tökéletes senki sem az nincs mindenkinek birka türelme és azért ez amit mondott azért nem káromkodás.A másik miért ne járhatna el apuka otthonról?? Neki is kell kikapcsolódás,és anyukának is,szóval ha az anyuka nem megy sehova mert nem akar,mert nem kéri akkor az Ő baja de nem lehet börtönbe zárni senkit,jár mindenkinek a kikapcsolódás,mindenki lehet dühös,fáradt kimerült,na most ha ezért már valaki válik,meg pofozkodik arról meg van a véleményem.Na de a kérdezőről is.
2013. júl. 17. 08:43
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Ez tényleg vicces hogy néhányan azt javasolták hogy pofozza fel a férjét :-))) Ez lenne a megoldás??? Ettől jobb lesz? + egyből költözés? Szerintem a legtöbb kisgyerekes nem válik el, akkor sem ha szar a házassága. Itt írogatni persze könnyű, fél perc alatt be lehet pötyögni hogy válj el stb, azzal megoldódik minden probléma, de nem a ti életetekről van szó, és cselekedni nehezebb, valljuk be hogy senkinek nem vonzó az egyedülálló két gyermekes anyuka. Persze ha rossz a házasság előbb-utóbb ki kell lépni, a gyerekek érdekében is, de előtte azért meg kell próbálni megbeszélni, rendbe hozni a dolgokat.

A kocsmázás pedig nekem nem fér bele, csak ritkán és nem hajnalig. A kérdező férje gondolom rendszeresen jár el iszogatni, az pedig már nem a normális kategória. Az, hogy hajnalban jön haza a férj, nekem évente 1-2 alkalommal fér bele (pl karácsonyi parti, barátok legénybúcsúja stb.), de akkor sem sík részegen.

Kérdező, beszéld meg a férjeddel a dolgot, hogy ő mit gondol az életetekről, a gyerekekről.

Ha már régen is ilyen stílusú volt, bunkó beszólásokkal, akkor sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni, mert ilyen az alaptermészete, de ha látod benne a hajlandóságot a változásra, akkor van esély a megoldásra. Mondd el neki hogy te nem ezt vártad tőle 2 gyerek után. Ha nem változik akkor viszont kilátásba kell helyezned hogy elköltözöl ha ez így megy.

2013. júl. 17. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem nagyon bántana a dolog és nem is hagynám szó nélkül.

Felnőtt emberek vagytok, FELELŐS szülők, a gyermekvállalás, munkavállalás stb. minden terhével együtt is.

Nem jogosítja fel az édesapát a fáradtság és a nem alvás sem arra, hogy trágár, sértő módon beszéljen bárkivel is, kiváltképp a saját kicsijeiről, akik éppen róla fognak példát venni.

Pont ennek a stílusnak a hosszútávú hatásai aggasztanának.

Nem ismerünk benneteket, nem tudjuk, hogy mennyire rendszeres ez az eset. Ha először fordul elő, akkor én elmondanám, hogy ez engem mennyire elszomorít és elbizonytalanít a nevelési elveit illetően.

Ha már hosszabb ideje és rendszeresen ilyen megalázó stílusban viselkedik, akkor komoly probléma van- ezesetben én biztosan tennék valamit- hogy szó nélkül nem hagynám, bele nem törődnék, az biztos.

Nem könnyű gyermeket nevelni, de ez nem nevelés- legalábbis nem építő. A hosszú távú hatása pedig biztosan nem pozitív.

Nem tudok pontos receptet mondani neked arra, hogy mit tegyél, mert ehhez nem elég ennyi infó: de beletörődni, szó nélkül hagyni szerintem a legrosszabb döntés. A gyermekeid érdekeire légy tekintettel- ők ebben a szituációban vajon mit érezhetnek? hogyan tudják megvédeni magukat?

Majd írd meg, hogy mi történt, beszéltetek-e, hogy zajlott- kíváncsi vagyok és sok sikert.

2013. júl. 17. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!