Mit szolnatok ehhez a tevedeshez?
A lanyom 2 eves es lazas lett, a vedono megnezte a torkat es azt mondta nem piros. Nem voltam nyugodt es elvittem orvoshoz. Torokgyulladasa van, amit a vedono nem vett eszre. Ezek utan hogy adhatnek a velemenyere? Nem hibaztatom, de hogyan bizzak ezentul benne? Szobahoznatok legkozelebb ha beszeltek?
Bocsi az ekezetek hianya miatt, telefonrol potyogok.
A védőnő nem orvos, ezért nem is hibáztathatod!
Ha beteg a gyerek orvoshoz kell vinni, a védőnő csak egy tanàcsadó, segítő...
Lehet,hogy amikor a védőnő nézte a torkát,akkor még nem volt piros...én megemlíteném neki,de csak finoman.
Az,hogy ezek után megbízol-e benne,azt te tudod az eddigiek alapján.Ha korábban is volt már hasonlóra példa,akkor lehet jobb lenne váltani.
Nehéz kérdés,mert így már a késöbbiekben is kételkedni fogsz abban,hogy tényleg úgy van-e ahogy ö mondta.
Szóval lehet azt mondja,minden rendben a kislányoddal,közbe meg benned lesz félsz,hogy mi van ha most is téved,de ne adj isten.
A piros torok egyik napról a másikra is kialakulhat, ha 1 nap különbséggel vitted a védőnőhöz és az orvoshoz, akkor másnapra simán bepirosodhatott, tehát a védőnő nem látta rosszul. De ez amúgy sem az ő hatásköre.
Amikor a fiam még baba volt és kérdéseim voltak bizonyos dolgokkal kapcsolatban, akkor én is kérdeztem a védőnőt, de ha beteg volt a fiam, lázas, akkor egyből orvoshoz mentünk és nem a védőnőhöz. A védőnő nem orvos!
És ez miatt biztos, hogy nem szűnne meg a bizalmam iránta, ha minden másban pedig jó véleménnyel lennék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!