Mit szolnatok ehhez a tevedeshez?
A lanyom 2 eves es lazas lett, a vedono megnezte a torkat es azt mondta nem piros. Nem voltam nyugodt es elvittem orvoshoz. Torokgyulladasa van, amit a vedono nem vett eszre. Ezek utan hogy adhatnek a velemenyere? Nem hibaztatom, de hogyan bizzak ezentul benne? Szobahoznatok legkozelebb ha beszeltek?
Bocsi az ekezetek hianya miatt, telefonrol potyogok.
Amúgy megosztanék veled egy tapasztalatot, hogy valóban milyen rövid idő alatt ki tud valami alakulni.
A fiúnk egyszer beteg volt, 4 napig volt magas láza. Hétvége volt, így először ügyeletre mentünk, nem láttak semmit. Következett a hétfő, helyettes orvos volt, ő sem látott semmit. Míg következő nap a rendes gyerekorvosunk sem látott semmit, másnapra visszarendelt, akkor meglátott egy gyulladt mandula tüszőt, ami addig nem volt ott. Tehát ennyi nap láz után mutatta első jelét a betegség. Tehát 3 orvos látta és mégsem látta egyik sem, mert egyik napról a másikra mutatta meg magát a betegség. Szóval nem biztos, hogy a védőnő látta rosszul, lehet ő még valóban nem látott semmit.
En nem tudom megnezni a gyereknek a torkat, nem tudtam hogy piros e vagy sem. O belenezett, nem hibaztatok senkit, de jelenleg fentartasaim vannak.
Nem hibaztam semmiben, akkor hibaztam volna ha hallgatok ra es varok.
17. válaszolónak: Csak nem tüszős mandulagyulladás? Na akkor kössed fel a gatyát mert nálunk az mindig magas lázzal jár. :S Jobbulást!!!
Kérdezőnek: máskor próbáld megnézni a torkát, mert igazán biztosra csak akkor mehetsz ha valamit te magad végzel el.
elsőre magamat hibáztatnám h mennyire hülye vagyok h a védőnőnek mutatom meg a beteg gyereket és nem orvosnak
és nem hoznám szóba mert nem ö hete arról h nem orvos hanem csak védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!