Mit szólnátok hozzá ha a gyereketek egyik nap azzal jönne haza hogy neki tetkó kell?
Kisgyerekek kategória!
Ezt a gyerek sem gondolja komolyan. Majd később lehet neki, de nem 5 évesen:D
Kamaszként válaszolok erre a kérdésre,ha nem gond.
15 éves lány vagyok.Nem vagyok se mulya,se kiközösített,se antiszociális,se semmi ilyesmi.A szüleim normálisan nevelnek.Nem értem,miért van az,hogy manapság mindenkinek tetkó,piercing... kell.És miért van az,hogy nekem eszembe nem jut bulizni menni,pc-re,vízipipára és hasonló dolgokra meg még soha nem is gondoltam.Meg se engednék mondjuk,de ettől még nem élek burokban,sőt vízipipát a tudtuk nélkül simán kipróbálhatnám,ahogy a cigit és az összes hasonló dolgot.De nem akarom.Szóval a kérdésre az a válaszom,hogy megpróbálom majd az én gyerekem úgy nevelni,ahogy engem a szüleim.Hogy ilyen még csak a gondolataiba se merüljön fel.Legyen egy jó értékrendje,jó barátai,és mellesleg egy jó anyukája,akivel bármit megbeszélhet. Ha én tökéletesen megvagyok ezek nélkül,ő is meglesz.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!