Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti mit tesztek ha gyereketek...

Ti mit tesztek ha gyereketek 1est visz haza?

Figyelt kérdés
12 éves fiam,3as átlag tanuló volt,de most nem tanul,a kislányok érdeklik,meg a mindenben benne lenni.Pl.természet ismeretből 5egyest hozott egymás után,és hiába mondjuk neki,hogy meg fog bukni,akkor pillanatnyilag nagyon bántja de aztán pár nap és mintha mi sem történt volna.Már egyáltalán nem számítógépezhet,a telefonját is el vettük tőle.Nem tudom mit csináljak vele,már teljesen kikészülök,hiába ülök le vele tanulni,nem marad meg másnapig a fejében.
2012. máj. 15. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

hát nem tudom mit csinálnék vele ha nem tanulna. Itass vele szűrt vizet, 1-2 litert, az észhez téríti. elvileg....

az sem jó szerintem ha mindent tiltasz, mert akkor csak azért sem fog tanulni.

szabd meg hogy ha hazaér netezhet fék órát aztán tanuljon, esetleg több zsebpénzt kap ha jó jegyeket hoz haza.

2012. máj. 15. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
*fél
2012. máj. 15. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a géptől eltiltás, a mobil elkobzása nem megoldás. Egy rokon kisgyerekkel, aki most szintén 12 éves, ugyanezt alkalmazták a szülei, de nemhogy javult volna, hanem még aggasztóbb lett a helyzet, semmit nem javított a gyerek.

Ha már szeret gépezni, felajánlanám neki azt az opciót, hogy a neten keressünk segédanyagokat a tanuláshoz, infókat, amelyek esetleg hiányoznak. Lehet, hogy pont ott találjátok meg a dolgot, amit esetleg nem ért.

A telefont meg felesleges elvenni.

Én mindig rossz tanuló voltam, pedig amikor én voltam 12 éves még alig tudtuk, mi az a számítógép és az internet.

Én 11 évesen, az informatikaórán láttam először számítógépet, mégis rosszul tanultam...tehát messze nem biztos, hogy a gép és a rossz tanulmányi eredmények között párhuzam van.

27/L

2012. máj. 16. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálam anno az volt a jó megoldás, hogy megbeszéltünk egy átlagot. Minden hónap végén kiszámoltuk ohhon, és ha pl. 4,5 felett volnam, akkor kaptam valamit, amit nagyon szerettem volna. (nem nagy dolgot, de mégsem hétköznapit) Ha mondjuk csak 4,4 voltam, akkor következő hónapban 4,6nak kellett lenni az ajándékhoz. Nagyon furcsának találom én is így leírva, de nálam bevált. Nem tudom, hogy fiúnak mi lenne ilyenesetben jó ajándék. Nekem mindig valami ruha, cipő, sminkcucc, kiegészítő, esetleg koncertjegy vagy valami a hobbimhoz(sport) volt.

Nem tudom, hogy ennek hatására-e, de kijártam a 12osztályt, úgy hogy 7évig kitűnő voltam, és a többi 5ben is megvolt a 4,5-ös átlag :)

18/L

2012. máj. 16. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se jó megoldás, ha teljesen eltiltod a számítógéptől. Egy kicsit internetezhet, de ne sokat. Utána jobb kedvvel fog tanulni :) Vagy pedig tanulás után internetezhet, ha úgy jobb.
2012. máj. 20. 22:15
 6/6 anonim válasza:
tök mind1 ... én 18 éves vagyok végig kitűnő voltam mindenből és lehet h még így se vesznek fel egyetemre... nem nagyon éri meg tanulni inkább választottam volna valami szakmát... azon is gondolkozom h elmegyek a francia idegenlégióba mert a szüleim az önköltségest nem tudják fizetni
2012. jún. 2. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!