Ti mit tesztek ha gyereketek 1est visz haza?
hát nem tudom mit csinálnék vele ha nem tanulna. Itass vele szűrt vizet, 1-2 litert, az észhez téríti. elvileg....
az sem jó szerintem ha mindent tiltasz, mert akkor csak azért sem fog tanulni.
szabd meg hogy ha hazaér netezhet fék órát aztán tanuljon, esetleg több zsebpénzt kap ha jó jegyeket hoz haza.
Szerintem a géptől eltiltás, a mobil elkobzása nem megoldás. Egy rokon kisgyerekkel, aki most szintén 12 éves, ugyanezt alkalmazták a szülei, de nemhogy javult volna, hanem még aggasztóbb lett a helyzet, semmit nem javított a gyerek.
Ha már szeret gépezni, felajánlanám neki azt az opciót, hogy a neten keressünk segédanyagokat a tanuláshoz, infókat, amelyek esetleg hiányoznak. Lehet, hogy pont ott találjátok meg a dolgot, amit esetleg nem ért.
A telefont meg felesleges elvenni.
Én mindig rossz tanuló voltam, pedig amikor én voltam 12 éves még alig tudtuk, mi az a számítógép és az internet.
Én 11 évesen, az informatikaórán láttam először számítógépet, mégis rosszul tanultam...tehát messze nem biztos, hogy a gép és a rossz tanulmányi eredmények között párhuzam van.
27/L
Nálam anno az volt a jó megoldás, hogy megbeszéltünk egy átlagot. Minden hónap végén kiszámoltuk ohhon, és ha pl. 4,5 felett volnam, akkor kaptam valamit, amit nagyon szerettem volna. (nem nagy dolgot, de mégsem hétköznapit) Ha mondjuk csak 4,4 voltam, akkor következő hónapban 4,6nak kellett lenni az ajándékhoz. Nagyon furcsának találom én is így leírva, de nálam bevált. Nem tudom, hogy fiúnak mi lenne ilyenesetben jó ajándék. Nekem mindig valami ruha, cipő, sminkcucc, kiegészítő, esetleg koncertjegy vagy valami a hobbimhoz(sport) volt.
Nem tudom, hogy ennek hatására-e, de kijártam a 12osztályt, úgy hogy 7évig kitűnő voltam, és a többi 5ben is megvolt a 4,5-ös átlag :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!