Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok hozzá ha a...

Mit szólnátok hozzá ha a gyereketek egyik nap azzal jönne haza hogy neki tetkó kell?

Figyelt kérdés
Megengednéd neki vagy nem?Ha nem,akkor miért ellenzed?
2013. febr. 22. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tetovált vagyok, így nálunk a kérdés már 3 évesen jött :)

Megbeszéltük, ha majd felnőtt lesz, akkor anya fogja elkísérni, hogy biztosan jó, tiszta helyre menjen és szépen csinálják meg a sajátját. Nincs értelme hadakoznom ellene, ha nekem is van ugyebár.....

Egyenlőre vívódik a hello kitty és az én tetkóm között :D

2013. febr. 23. 07:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon rajongok a tetkókért. Ha a gyerekem később nagyon szeretné, próbálnám rávenni, hogy először csak mondjuk henna festést próbáljon ki, az is látványos és hónapokig meglehet, de mégsem végleges. Ha pedig később is mindenképpen szeretné, próbálnám meggyőzni, hogy legalább ne látványos helyre tetesse, mert egy állásinterjún nem biztos, hogy pozitív benyomást kelt majd.
2013. febr. 23. 10:21
 13/13 zabmester ***** válasza:
64%

Attól függ, hány éves. Mármint ettől is csak a reakcióm függene :) De amúgy természetesen minden esetben (amíg nem nagykorú), az lenne a válaszom, hogy nem. De ha most mondaná, öt évesen, akkor nevetnék, és adnék neki matricát, hogy tessék, itt a tetkó :D Ha már kamasz, akkor meg megbeszélném vele, hogy várja ki, amíg 18 lesz, onnantól kezdve saját felelősségére azt varrat magára, amit akar, de addig nem. Ne én legyek az oka annak, ha később megbánja.

Egyébként nekem is van tetoválásom, válltól könyékig, szóval nem is kicsi, úgyhogy a fiamnak nem egy szokatlan látvány ez, de például még sosem hallottam tőle, hogy ő is akarna.

2013. febr. 23. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!