Gyermekem vissza akar térni a pelusra visszatartja a kis és nagy dolgát mit tegyek?
Kislányom most múlt három éves,már tavaly nyáron boldogan járt pisilni a wc-re, aztán a bölcsiben már kakilt is a wc-be itthon a bilibe. Azt hittük minden rendben, már csak alvásra hagytunk pelust. Szólt mindig és mentünk probléma nélkül. Most pár hete valami trauma érhette, székrekedésre gyanakodtunk, de most már tudjuk, visszatartja, kéri a pelust és lefekszik inkább az ágyra vagy ölbe kéreti magát ás szenved. A bili, wc szóba sem jöhet kakailáshoz csak pisilni... :( Nem akarjuk szidni érte, nem akarunk nagyobb kárt okozni lelkileg, zsarolni sem akarjuk hogy ha nem megy bilire ez meg az lesz... Levolac szirupot néha kap a székrekedés miatt orvosi tanácsra, ő nagyon drasztikusan azt mondta adjuk neki rendszeresen amíg a lábán nem folyik a kaka és akkor elmegy a bilire... Ne hagyjuk az ovira a dolgot, ahol szenved a többiek között.
Nagyon el vagyok keseredve....
"hisz most tucatnyi testvére lett, akivel hirtelen osztoznia kell rajtam."
Én pontosan ezért nem lennék leendő gyerekem óvóbácsija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!