Ettek már vagy szoktak enni cukros vajas kenyeret a gyerekeid?
Falun nőttem fel,én sokszor etem vajas cukros és zsiros cukros kenyeret,imádtam.
Én nem adok a gyereknek,de nagyszüleim (neki dédszülők,90hez közel) adnak neki,szereti,nem lesz tőle baja,nekem sem volt.
Itthon normálisan eszik,nem lesz beteg ha dédszülőknél agyoncukrozott kakaóval eszi a süteményt a jégkrém után,majd kólát iszik rá.
Eszembe nem jutna szólni,hogy ne adjanak neki ilyeneket,hisz engem is ők neveltek (szüleim otthagytak náluk),ép és egészséges vagyok,az egyszem dédunokára is ugy vigyáznak mint rám.
És ebbe belefér a cukros vajas kenyér (bár rendes vajjal és sima cukorral,a porcukortól tüsszögni kell)
Én sosem ettem, és nem is vágyom rá, a gyerekemnek sem fogom adni.
A vajas-mézes kenyeret viszont szeretem. Még ha lényegét tekintve nem is sokban különbözik: cukor-cukor. :)
Kókuszvajjal + nyírfacukorral :) Én ezeket használom, vagy kezdem használni, így még nem ettek. De ha a mamánál kapnának (mint sok mást is kapnak, amit tőlünk nem) akkor nem tiltanám.
Bár én még a nutellás kenyeret is furának tartom, így a cukros kenyeret is. A lekváros és mézes sem a kedvencem, nem is volt sosem, de a fiam szereti. Néha napján kap.
Én mai napig nem értem, hogy miért kell pluszban megprocukrozni a süteményeket (palacsinta, rétes stb), mindig fújom le a tetejéről.... grrrrr... tényleg felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!