5 éves kisfiamnak fáj a hasa! Ma reggelire tojást evett kenyérrel! Ebédre babfőzeléket! Vacsira pedig vajas kenyeret! Mi okozhatja? Valami javaslat hogy jobban legyen?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:07
1/6 anonim válasza:
Valószinű,hogy a babfőzelék a ludas!Nagyon szeles,és puffasztó étel egy 5 évesnek.Még nekem is problémás,ha azt eszek.Espumisan csepp,vagy emésztést könnyítő tabletta segíthet.Nézz utánna gyereknek mi adható ezek közül.
2/6 anonim válasza:
Valószínüleg a babfőzeléktől puffad. Espumisan csepp vagy gyöngy segíthet. Ha amúgynem lázas, hasa nem megy, nem hány, akkor egyebet nem tudsz tenni.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ akkor adok neki Espumisant remélem az helyre teszi a pociját!
2013. máj. 5. 20:12
4/6 Kerria válasza:
Szerintem, ha megissza próbálkozz gyógyteával (kamilla, édeskömény). Volt széklete?
Én is a babra gondolnék, sajnos nem mindig jutnak ki a szelek a pocakból, lehet elakadtak út közben. Melegítőpárna a pocakra ami még segíthet.
Ha meg komolyabb, akkor mindenképpen puffadásgátló, pl az espumisan csepp.
Hm, holnap ovi, lehet esetleg valami lelki ok?
Ennyi ami eszembe jutott hirtelen.
5/6 A kérdező kommentje:
lelki oka tuti nincsen! tudott kicsit pukizni de még mindig nagyon fáj neki! tea pedig sajnos nincs itthon!
2013. máj. 5. 20:16
6/6 anonim válasza:
Hát nekem is fájna. :) Espumisan, és sok folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!