Lányom 20 hónapos és ekcémás. Javaslat?
Nekünk a homeo használt, halicar kenőcs és alkati szer.
Nagyon gyakran hidratáld a bőrét, kb napi 4-5 testápolózás, én babe omega 3y6 testápolóval kentem. A második tél után már nem jött vissza az ekcéma, remélem a te lányod is kinövi. Még annyi, hogy ha nem ekcémás éppen, akkor is figyeld a bőrét, és lendd amikor úgy érzed, hogy száradni kezd.
Szia, az én kisfiamnak is nemrég derült ki az ekcémája, így kicsit beleástam magam a dologba, pontosabban a testápolás részébe. Amikor megtudtam, visszatértünk a gyógyszertári cuccokra, de az mind tele van kőolajjal. Mint szinte az összes babaápolási szer (és a felnőtt is, de most nem ez a kérdés). Úgyhogy leváltottam a popsikenőcsét és a testápolóját natúrkozmetikumra (Alverde), az ekcémás foltokra shea vajat használok, 100%-os oliva szappannal fürdetem, és folyékony mosódióval mosok.
Ezt az oldalt olvasgasd egy kicsit, ha van időd: antalvali.com (google-ból nyisd meg, mert ált. nem sikerül)
Kedves utolsó!
Az említett ápoló szereket hol lehet beszerezni? Te hol szoktad venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!