Miért lehet hogy a 16 hónapos fiam 3 orát alszik délben ha apa itthon van, de ha csak én akkor csak egy orát?
Figyelt kérdés
idegesitö, ráadásul nem piheni ki magát, pedig én sem zörgök, minden ugy van mint mintha ketten lennénk itthon..2011. nov. 7. 14:28
1/1 anonim válasza:
Lehet, hgoy apa ritkabban van vele es igy izgalmasabb neki, jobban lefarad szellemileg vagy esetleg fizikailag. Nem csak rad koncentral hanem 2 emberre...
A kisfiam igy van a bolcsivel. Ott ugy lefarad a sok ujtol, jatekoktol, gyerekektol, hogy delutan alszik 2 es fel orat es este 7:30-kor mar alszik mint a bunda, reggel 8-kor ebreszteni kell, hogy gyerunk indulas van!!! Hetvegen alszik delben 1 max. masfel orat es reggel 7-kor mar kukkorekol de van, hgoy hamarabb Este nem alszik el 8:30-nal elobb, hetvegen. :))) Pedig jatszoterezunk, tekergunk, most hetvegen faleveleket gyujtottunk meg fenyotobozt, masfel orat setaltunk, de hiaba. Mondtam is a ferejmnek, hogy mar lassan kevesek vagyunk neki. :) 21 honapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!