Szerintetek szép neveket választottunk? Más javaslat?
Figyelt kérdés
Párommal 2 év próbálozás után végre teherbe estem, sőt egyszerre három baba érkezését várjuk. Két kisfiú és egy kislány. (Bineter) Hanna, Ákos, Benett neveket választottuk. Szerintetek jók? Ha gondoljátok adhattok még ötleteket, szívesen válogatunk még! :)2013. márc. 27. 19:15
1/42 anonim válasza:
gratulálok :) szuper! szerintem szép nevek, adnám őket én is.
2/42 A kérdező kommentje:
Köszönjük!
2013. márc. 27. 19:19
3/42 anonim válasza:
Azta!!! Gratulálok!! :)))) Szerintem jók ezek a nevek, de leírom nekem mik tetszenek.
Fiú: Milán, Alex, Olivér, Bence, Gergő.
Lány: Réka, Lara, Rebeka, Lotti, Kinga.
4/42 anonim válasza:
Gratulálok! :-)
És mit szólsz ezekhez: Krisztina, Krisztián, Krisztofer :-)
Vicc volt :-). Amúgy szép nevek :-)
5/42 A kérdező kommentje:
Ezek is szép nevek, Alexon mi is gondolkodtunk, de férjemnek nem tetszett annyira.
2013. márc. 27. 19:21
6/42 anonim válasza:
Gratulálok!!!
A felsorolt nevek közül, nekem csak az Ákos tetszik.
Esetleg Dávid, Krisztián,Balázs, Henrietta, Nikoletta
7/42 A kérdező kommentje:
Köszi..hát nekünk annyira nem tetszenek ezek a nevek.
2013. márc. 27. 19:26
8/42 A kérdező kommentje:
Még a Márkon, Zóján gondolkodunk, de az eredeti összeállításunk jobban tetszik.
2013. márc. 27. 19:28
9/42 anonim válasza:
Gratula! Csak a Benett sántít nekem. Bocs!
10/42 anonim válasza:
Gratulálok! Szerintem tök jó nevek. :) Bár az Ákos kicsit kilóg a sorból, a többihez képest egyszerű, de egyébként jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!