Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép neveket...

Szerintetek szép neveket választottunk? Más javaslat?

Figyelt kérdés
Párommal 2 év próbálozás után végre teherbe estem, sőt egyszerre három baba érkezését várjuk. Két kisfiú és egy kislány. (Bineter) Hanna, Ákos, Benett neveket választottuk. Szerintetek jók? Ha gondoljátok adhattok még ötleteket, szívesen válogatunk még! :)

2013. márc. 27. 19:15
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)
2013. márc. 29. 23:21
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik a Hanna, az Ákos, sőt már a Benett is mióta unokatestvérem 5 hónapos kisfiát így hívják és Beninek becézzük.

Viszont a családnevetekhez szerintem a Benett név nem nagyon illik.

A Márk jobb választás lenne, a Lehel is jó lenne, az Ákos mellett szerintem jól hangzik.

Gratulálok a babákhoz! Nagy ajándék lehet. És ha nektek ezek a nevek tetszenek, adjátok, mert így lesztek boldogok. Nagyon sok olyan történetet lehet itt is olvasni, hogy lemondott valaki a kedvenc nevéről, és évekkel később is bánta.

SOk Boldogságot

2013. ápr. 1. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!