Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép neveket...

Szerintetek szép neveket választottunk? Más javaslat?

Figyelt kérdés
Párommal 2 év próbálozás után végre teherbe estem, sőt egyszerre három baba érkezését várjuk. Két kisfiú és egy kislány. (Bineter) Hanna, Ákos, Benett neveket választottuk. Szerintetek jók? Ha gondoljátok adhattok még ötleteket, szívesen válogatunk még! :)

2013. márc. 27. 19:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak az Ákos név tetszik.Még a Hanna sem rossz,de nem favorit.A Benett nagyon nem.

Gratulálok!

2013. márc. 27. 21:22
 22/42 anonim ***** válasza:
Benett az tetszik, igy hívják a 10ho-s kisfiamat. Az Ákos nekem nem tetszik, a Hanna az szép név.
2013. márc. 27. 21:31
 23/42 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a kommenteket.
2013. márc. 27. 22:09
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép nevek, bár nekem a Benett nem tetszik, helyette a Mátét adnám, de a másik kettő nagyon szép.
2013. márc. 28. 06:44
 25/42 anonim ***** válasza:
0%
Hanna Benett nagyon szép Ákos helyett én Noel nevet adnám
2013. márc. 28. 08:26
 26/42 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, Máté is nagyon jó név, nekem is tetszik, de már van egy a családba, férjem bátyjának a fiát hívják így... Noel is szép, bár nem adnánk a fiúnknak.
2013. márc. 28. 10:12
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
A Hanna, Ákos szép, de a Benett a vezetéknévhez nagyon nem jó.
2013. márc. 28. 10:29
 28/42 anonim ***** válasza:

Gratulálok nektek, legyen nagyon sok boldogságotok!

Hanna és Ákos szerintem is szépek, ha nem szempont, hogy gyakoriak, akkor bátran adjátok (bár ahogy látom, a vezetéknév kifejezetten ritka és elég bonyolult is, szóval ehhez nagyon jól passzol egy rövid, érthető, könnyen kiejthető keresztnév).

Benett-et én biztosan nem adnám, amit később írtál, a Márk szerintem sokkal szebb.

Szerintem jól teszitek, hogy nem egyforma hangzású/nagyon hasonló nevekben gondolkodtok.

Nálunk is hármasikrek vannak, de nálunk 2 lány és 1 fiú.

2013. márc. 28. 12:58
 29/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként szívesen beszélgetnénk 3-as ikres anyukákkal-apukákkal, ha valaki szeretne, írjon! :)
2013. márc. 28. 13:33
 30/42 anonim ***** válasza:
Hmm nagyon átérzem a helyzeted...nekünk nagy meglepi volt,hogy hárman jönnek,első uh-n egy baba látszott rá 3 hétre mentünk újra és közölték,hogy három azaz egy!Majdnem leestem az ágyról én még a sokk hatása alatt vagyok... Mikor szülsz?
2013. márc. 28. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!