Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek szép neveket...

Szerintetek szép neveket választottunk? Más javaslat?

Figyelt kérdés
Párommal 2 év próbálozás után végre teherbe estem, sőt egyszerre három baba érkezését várjuk. Két kisfiú és egy kislány. (Bineter) Hanna, Ákos, Benett neveket választottuk. Szerintetek jók? Ha gondoljátok adhattok még ötleteket, szívesen válogatunk még! :)

2013. márc. 27. 19:15
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, épp egyedül voltam itthon, férjem dolgozott... alig bírtam kivárni, hogy hazajöjjön és elmondhassam neki, hogy két év próbálkozás után végre babánk lesz,..amikor közölték velünk, hogy nem is egy, hanem három, még boldogabbak lettünk, el sem hittem, amikor mondta a doki, olyan távolinak tűnt az egész, viszont már érzem, hogy nem az, amikor nem két léb, hanem 6 rugdos leggel 6-kor párhuzamosan..május 19-re vagyok kiírva.
2013. márc. 28. 22:17
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Hanna és Benett helyett mást választanék:$:$

pl Laura és András? csak ötletek, de tudok még sok szép nevet, szerintem keresgéljetek még:$:$ De még írhatok is, majd meglátjuk:$:$

Amúgy gratula:):)

2013. márc. 28. 22:23
 33/42 A kérdező kommentje:
Köszi.
2013. márc. 28. 22:44
 34/42 anonim válasza:
100%

Én Kitti vagyok, és nekem tetszik a nevem, viszont a Kitti után nekem is a Hanna jon be leginkább. Az Ákos is tetszik, a Benett nem annyira...De nektek kell választani.

Gratulálok! Sok egészséget a babáknak! Udvozlom oket... :D

2013. márc. 29. 14:10
 35/42 A kérdező kommentje:
:) Köszi! Kitti is szép név, szép emlékek fűznek ehhez a névhez, legkedvesebb tanárnőmet hívták így:)
2013. márc. 29. 15:47
 36/42 anonim ***** válasza:

A Hanna szerintem nagyon jó választás :)

Fiú nevek közül nekem a Kristóf tetszik.

Az én nevem pedig Dóra :)

2013. márc. 29. 18:37
 37/42 A kérdező kommentje:
:-) Köszi.
2013. márc. 29. 20:59
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne kezdődjenek ugyanazzal a betűvel a nevek, legalábbis anyukám azt mondja, hogy nem érti hogy lehetett olyan bolond, hogy a 3 lányának Brigitta, Beatrix és Barbara nevet adta (nem ikrek vagyunk:D). Nem csak neki, mindenkinek nehezen ment ha hirtelen akart szólni nekünk, szóval mindannyian megtanultunk a másik nevére hallgatni. Szegény öccsém hiába lett Péter, néha így hangzik: Br..Be..Ba..na az istenit!!!PETI! :D:D
2013. márc. 29. 21:43
 39/42 A kérdező kommentje:

:)) De nekünk Hanna, Ákos és Benett nevű gyerkőceink lesznek.. talán, bár már megint bővült a "kínálat"..

Édesapám mindenáron szeretné, ha Lehel lenne az egyikőjük, anyósom, Hanna helyett Líviát javasolja, barátnőmnek a Márió tetszik, és senki sem érti meg, hogy ez a mi döntésünk, ők csak maximum ötletként ajánlhatják.

Egyébként a Márk is favorit lett, lehet a Benett helyett az lesz, bár a B. nekem örök kedvenc...alig várom, hogy megszüljek, és vége legyen ennek a "neves ügynek"..

2013. márc. 29. 22:46
 40/42 anonim ***** válasza:

32. Vagyok,

Lehel szép név, Lívia, hát nem tom, abból inkább Olívia vagy Linda mondjuk, Márió és Márk helyett lehetne mondjuk Máté vagy Márton:)

Tudom, hogy már eldöntöttétek, csak gondoltam felvetek még pár nevet:$:$ ^.^

2013. márc. 29. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!