Szerintetek szép neveket választottunk? Más javaslat?
Hanna és Benett helyett mást választanék:$:$
pl Laura és András? csak ötletek, de tudok még sok szép nevet, szerintem keresgéljetek még:$:$ De még írhatok is, majd meglátjuk:$:$
Amúgy gratula:):)
Én Kitti vagyok, és nekem tetszik a nevem, viszont a Kitti után nekem is a Hanna jon be leginkább. Az Ákos is tetszik, a Benett nem annyira...De nektek kell választani.
Gratulálok! Sok egészséget a babáknak! Udvozlom oket... :D
A Hanna szerintem nagyon jó választás :)
Fiú nevek közül nekem a Kristóf tetszik.
Az én nevem pedig Dóra :)
:)) De nekünk Hanna, Ákos és Benett nevű gyerkőceink lesznek.. talán, bár már megint bővült a "kínálat"..
Édesapám mindenáron szeretné, ha Lehel lenne az egyikőjük, anyósom, Hanna helyett Líviát javasolja, barátnőmnek a Márió tetszik, és senki sem érti meg, hogy ez a mi döntésünk, ők csak maximum ötletként ajánlhatják.
Egyébként a Márk is favorit lett, lehet a Benett helyett az lesz, bár a B. nekem örök kedvenc...alig várom, hogy megszüljek, és vége legyen ennek a "neves ügynek"..
32. Vagyok,
Lehel szép név, Lívia, hát nem tom, abból inkább Olívia vagy Linda mondjuk, Márió és Márk helyett lehetne mondjuk Máté vagy Márton:)
Tudom, hogy már eldöntöttétek, csak gondoltam felvetek még pár nevet:$:$ ^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!