"szakorvosi javaslat kiadva egy évig". Ez mit jelent a papiron pontosan?
Szakorvosi javaslat az arra vonatkozik, hogy a gyermekorvosotok felírhassa kedvezményesen a gyógyszereket.
Az emelt csp-hoz egy kék papírt kellett volna kitöltetni. Ameddig ez nincs meg, addig nem kérheted. Ezt próbáld minél előbb elintézni, mert áprilistól az asztma kikerül az emelt csp-ra jogosító betegségek közül. Vagyis csak a nagyon súlyos esetekre fog járni.
akkor a gyógyszereit egy évig 90%-osra felirhatja neki ha jól értem?Függetlenül attól hogy járni fog-e az emelt családi vagy sem?
Anyum pont ma kért a MÁK-tól egy papirt ehhez,de ez nem kék!Akkor ez nem az lenne?Azt mondták ezt kell kitöltetni a dokival,de csak másfél hét múlva kell mennünk hozzá majd.
Igen, így 90%-ra felírhatja a doki a gyógyszereket.
Eredetileg kék színű a papír, de én a netről nyomtattam ki, úgyhogy a miénk fehér volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!