Gyermeki sztoritok van?
Ovis korú gyerekekről, fantáziaszülte vagy félreértésből fakadó sztoritok van?
Elmesélnétek?
(egy másik kérdés ihlette)
Ismerősöm 3éves kisfia megbetegedett, otthon volt pár napot. Mikor ment az oviba óvónéni megkérdezte tőle, hogy beteg volt? Ezt válaszolta:
"Anyám rám nyitotta az ablakot!" :)
3 éves kislányommal a közértben voltunk, meg akartam fogni a kezét, erre elkezdett hangosan kiabálni, hogy "Anya, ne bánts!!" és ezt vagy 10x elismételte...:-DD Hát marha jó volt...
1x sem ütöttem még meg, egyszerűen nem tudom honnan hallotta ezt..mostmár röhögök rajta, de akkor ott nagyon cink volt...
Lányom 3 éves.Most megy szeptemberben oviba. Kaptunk a nagymamámtól meggyszörpöt,ugye amit csak higitani kell. Házi finom meggyszörp.De nem nagyon szörpös,üditős a lány.
Nem is édesszájú. Csinált az apuka egy üvegbe szörpöt,s elfeledkeztünk róla. Kicsit el kezdett a cukor már erjedni benne mint amikor alkohol lesz ugye belőle. Este kért belőle a lány inni mert látta mi is azt isszuk(Este már nem;készült új) Az apuka mondta h ebből már nem ad mert ez már pálinka lett.Azóta mindig mondja h ő pálinkát vagy páliinkót kér. Ez az első ami édes,szörp és megissza a teán kivül.
Mai sztori: A buszon utaztunk a 3 éves kislányommal. Hallotta egy ember zsebében, hogy csörög az aprópénz. Erre hangosan elkezdi: "Anyának is van pénze!" "Neki nagyon sok pénze van!" "Sok-sok pénze!" "Olyan sok, hogy el se hiszed!" Hát mit ne mondjak, röhögött az egész busz, a vicc az egészben, hogy a létminimum alatt élünk, így hát sosincs sok pénzem... :D De legalább a lányom ebből nem vesz észre semmit! :D
Még egy kis szösszenet máról: Meglátta a Dunát a buszról: "Ott a Duna!! Bezárták oda a vízet!"
Mi sztorink ahol majd elsüllyedtem szegyenembe!
Kislanyom 3eves hatalmas bestia! ! Beszélgettem egy ismerőssel, kislanyom ott volt mellettem kozben az ismerosomhoz megerkezett egy ferfi baratja! A ferfi illedelmesen kezét nyujtotta üdvözlés képp es mondta, hogy milyen vekony egyen többet! Errecaz én drága kislanyom
-Igen pici vagyok, éhes vagyok anya nem ad enni és így nem fogok tudni nagyra nőni! Hat szohoz nem jutottam! Annyira elhitte neki a pasi a sztorut, h a kezebe nyomott 2eurot es mondta, hogy nehogy anyanak adja vegyen belőle amit szeret! Meg ilyen szégyent nem éreztem! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!