Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szorulas. Mikor es hogyan...

Szorulas. Mikor es hogyan kell beavatkozni?

Figyelt kérdés
20hos lanyom gyakorlatilag szobatiszta. A gond az hogy egy ideje visszatartja a kakit, igy csak 2-3naponta kakil, viszont egeszz napos munka aran. 10 percenkent bilire keredzkedik, de ingernel felpattan es kozli hogy nem lesz kaka. Tudom, hogy gyerekeknel neha van ilyen idoszak, van mar kutyusa is aki segit kakilni, amit neha elfogad neha nem, de addig amig nem oldodik meg ez a lelki gond addig mikor avatkozzak be, es hogyan? Mert igy egyre tovabb huzza, es mar lehet fajdalmas is neki. Mar az alvas karara megy az egesz dolog. Ejjeleket van fent miatta. Szedi a probiotikumot, plusz rostokat kap, eszik eleg zoldseget, gyumolcsot iszik eleg vizet
2013. júl. 4. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet hogy engem lehurrognak emiatt, de én pár napig (amíg nem rendeződik, de max 1-5-2 hétig) minden reggel adnék neki egy pici laevolac szirupot.

Az a baj, hogy ez így nem jó, kialakul benne az utálok-kakilni és egyre rosszabb lesz.

Kicsi laevolac nem árt reggelente, megkönnyíti a dolgát, nem tudja beszorítani a kakit, nem lesz rossz érzés neki a kakilás.

Nem jó, hogy 2-3 naponta kakil és hogy olyankor erről szól a nap.

2013. júl. 4. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, baracklét adtam neki minden másnap, a kis szívószálas változatot, attól volt kaka !fél év volt mire lett minden nap kaka, de már hurka lett, nem olyan híg mint pelenkás korában.
2013. júl. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!