Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, ha 3 éves lányom...

Mit tegyek, ha 3 éves lányom visszatartja a kakit?

Figyelt kérdés

Idegen helyen (mama, ovi) nem kakil, tartogatja, hazahozza. Így a múltkor szorulása volt, és nagyon kményet kakilt, ami fájt neki. Azóta már 2szer be is kakilt a bugyiba, azt mondta, hogy nem érezte, hogy kakilnia kell, illetve haelmegy wc-re, közli, hogy mégsem kell neki. Szerintem pedig kell, csak nem mer, mert fél, hogy újra fájni fog neki.

Mondtam, hogy attól fog fájni, ha sokáig bent tartja, meg hogy "ugye akkor sem fájt, amikor a bugyiba kakilt".

Amúgy normál állagút kakil, nem kőkeményet, az egyszeri eset volt, mert tartogatta.

Van valami ötletetek?

Amúgy én sem szoktam idegen helyen elintézni a nagydolgot, a munkahelyemen sem. Anyukámnál sem szívesen, inkább gyorsan hazajövök.

2013. márc. 26. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az vált be, hogy a mamához levittük a bilijét. Az ottani bilibe ő sem volt hajlandó kakilni és kúpot kellett adni :(
2013. márc. 26. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy ezzel segítek-e vagy sem. A kisfiam két éves és rendszeresen vissza tartja a kakilást, már olyannyira ha végre sikerült neki mindig sikított közben és vérzett a kis feneke.

Kitaláltam, hogy viszink egy macit magunkal a wc-re és ő fog segíteni kakilni. Bevált mert mostmár rendszeresen megyünk és nem fél. Persze még visszük a "kakió mait" is magunkal.

2013. márc. 27. 12:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Ugy tűnik, de lekopogom, hogy mar nem fél :))
2013. márc. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!