Mit csináljak, hogy 19 hónapos lányom megegye amit mi?
ne csinálj semmit, nem tudod megtömni, azzal ami nem ízlik neki.
nekem lassan 3 éves a lányom, de mi mindig úgy főzünk, hogy szem előtt tartjuk, hogy ő jobban szereti a natúrabb dolgokat, meg a főzelékeket, leveseket.
vmilyen főzelék mindig van, a husit apróra vágom neki, párolok zöldséget, rízst, főtt krumpli magában, ilyeneket eszik.
Amiket mi eszünk, pöri, rakott krumpli, fűszeresebb kaják, ezeket egyiket sem eszi meg, és igaza van,:-)) Ő sokkal egészségesebbeket eszik mint mi..:-))
A nagyobb darabos kajákat sem eszi meg nekem se, de úgy vagyok vele, hogy még csak 1-1 rágófoga van, sztem nem is tudja jól megrágni, és azért köpi ki...
Köszi a választ!
Engem inkább az zavar,hogy inkább az üvegeset eszi és a miénket nem igen vagy csak pár dolgot.De sajna nem tudok vele mit tenni...
Ja, értem..a bnőm kisfiával volt ez, mert ő mindig üvegeset adott neki, és megszokta a gyerek.:-)
próbálj hasonlókat csinálni, olyan íztelen pépeket, :-)) a zöldségeket főzd szét tökig, és szép lassan fokozatosan tegyél bele darabokat, majd megszokja...
Amúgy mondom ez tök normális, a lányom bölcsibe jár, és ott is még tök ilyen hígra, szétfőzve adják nekik a kajákat, tehát nem vagytok egyedül..:)
Én is csak néztem, és otthon is már így csinálom, hogy a vajas kenyérre is a sonkát, sajtot, szalámit apró darabra összevágják nekik, hogy majdnemhogy krémszerű...
Csak a zöldségeket, és a gyümit adják pl. félbevágva, kimagozva...azt harapniuk kell, és nekem se ette ezeket, de most 5 hónapja jár, és már harapja az almát..:-)) sőt, vmelyik nap már a héját is megette, csak néztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!