Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy vagyem rá a 6 hónapos...

Hogy vagyem rá a 6 hónapos babámat hogy megegye a tápszert?

Figyelt kérdés
Eddig csak anyatejes volt,de most már kezd elfogyni, kevés neki. 40-60-akat eszik. Mondja a védőnő hogy neki alkalmanként legalább 200-at kéne. Kaptunk is tápszert de szinte semmit nem eszik belőle! És még a tejpépeket se szereti,pedig az édes! Most akkor mit csináljak vele hogy megegye?? Adjatok tanácsot! Köszi!
2011. nov. 30. 20:10
 1/2 tekike99 ***** válasza:
100%

Szerintem szoptasd tovább, ne erőltesd a tápszert. Ha nem fogy, nyugodt, akkor nincs miért aggódni. Amúgy is kezdődik a hozzátáplálás, pár hét alatt el lehet választani, ha azt akarod, de az is elképzelhető, hogy még sokáig tudod majd etetni.

Én is beleestem a méregetés, nincs elég tejem, jaj éhes a gyerek, stb. pánikba. Jött a tápszer, amit egyáltalán nem evett meg, csak bömbölt, ha adni akartam neki. Sőt a cumisüveggel se tudott mit kezdeni, hisz előtte sose látott még.

Én nekiálltam inni a laktoherb teát, meg sok folyadék, szénhidrát, stb. és persze szoptatni a babám.

Hát most 10 hónapos, még mindig cicizik is, tápszert azóta se látott, sőt a tejpép se kell neki, még most se.

Szerintem fejezd be a méregetést, ha eddig volt tejed, hidd el, hogy ezután is lesz elég. Csak a babádra figyelj.

2011. nov. 30. 20:19
 2/2 xStefix ***** válasza:
100%
Ilyenkor is van egy növekedési ugrás, lehet, hogy azért kevés most neki a tejed. Ha többet szoptatnál és fiygelnél a szokásos dolgokra, szerintem több lenne újra.
2011. nov. 30. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!