Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 hónaposom üvölt a kiságyban,...

9 hónaposom üvölt a kiságyban, az etetőszékben, igazi méregzsák, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
a szobájában még nem hagyható egyedül mert még nem stabil-kapaszkodva megy de hirtelen hanyatt vagy hasra esik,neki a polcnak,falnak stb ergo őrizni kell. vagyis ha ébren van konkrétan semmit sem lehet vele csinálni. magamra nem akarom kötni. mit szerezzek be? járókát? vajon bennemarad? vagy bebitaxit? nem tudom mert csak akkor van el ha mászhat,mehet, de már nem birom h napi 8-10 órát töltök a szőnyegen ülve. a nappaliban meg nem mászkálhat,képtelenség olyanra megcsinálni-nappali,háló,dolgozó van egyben-de jó lenne ha tudnék pakolászni,vasalni stb napközben is nem csak este. aludni max 2 órát hajlandó,akkor tudok leülni pl enni vagy csinálni valamit de van h csak 1 órát alszik nappal és akkor semmi időm. jó lenne ha nem a délutánból-amikor a 2 nagy is itthon van-vagy az estéből amikor végre a férjemmel is tudnék foglalkozni-venne el időt a házimunka..
2013. júl. 4. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:
9 hónapos a kisfiam, amióta mászik minden ajtó nyitva, mehet bármerre. Kapaszkodva feláll, viszont le tud guggolni, ülni. Szerencsére olyan a lakás elosztása, hogy szinte bárhonnan rálátok, vagy hallom mivel motoszol. Mindig jön utánam konyhába, szobába. :) Van, hogy nem vagyok mellette, elesik, sír. Megvigasztalom (ha igényli), megy tovább, akár ugyanoda, ahol elesett. Néhány esés, és rájön, hogy ott nem szerencsés felállni. A küszöböket is olyan gyönyörűen "átlépi" (előtte kék-zöld volt a lábszára). Babakocsiban sincs el? Azt oda tolnád, ahol épp vagy. Van, hogy belerakom, adok neki fakanalat, babakekszet, elvagyunk. :)
2013. júl. 4. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi találtunk olyan szót (hoppá-hoppá), ami tetszik neki, mikor popsira ül, mindig ezt mondtuk neki, ezen nevetett, és már nem sír ha popsira ül, még ha nem is vagyunk ott. Ha megüti magát, természetesen megvigasztalom, aztán mehet tovább felfedező körútra. Én annak vagyok a híve, hogy nem szabad minden pillanatban mellette állni, tanuljon magától.

A járókában eddig ha nem volt, mostmár nem fog megmaradni benne, azt nem érdemes venned - az ő szempontjából nem különbözik a kiságytól. A bébitaxit nem ismerem.

Kis időt bírj még ki, ha stabilabban közlekedik, neked is könnyebb dolgod lesz.

2013. júl. 4. 14:00
 3/5 A kérdező kommentje:
sajna a lakás egy csik,nappali,gyerekszobák,konyha.nem látok rá ha elkezd mászkálni.. elég ügyeske de hirtelen elenged mindent és dől. még nem tud leereszkedni popsira.. szóval nem tudom megoldani h mászkáljon.. kocsiban sincs el egyszerűen nem birja ha nem mászkálhat..
2013. júl. 4. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vettem járókát, és abban volt amíg nekem valamit el kellett intézni. A járóka nagyon jó bele teszel egy csomó játékot és elvan addig amíg el nem intézed a dolgaid, de nem órákra van kitalálva, meg nálunk ment a duck tv. Az nagyon letudta kötni :) amíg ö abban játszott addig én tudtam porszívózni, felmosni.. stb
2013. júl. 4. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
megvan a járóka :) ebben is üvölt ha nem lát,de ezt csak a nappaliban használom,igy vele vagyok de legalább nem kell a szőnyegen ülnöm,tudok pakolni,vasalni akármi. az újdonság varázsa tehette de 2 órát elvolt benne én meg behoztam az 1 heti lemaradásom :)
2013. júl. 5. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!