Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan mossam meg 3éves...

Hogyan mossam meg 3éves lányom haját úgy hogy ne menjen a szemébe a sampon?

Figyelt kérdés

2013. júl. 2. 19:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy hajtsa hátra fejét. Az én lányom is 3,5 éves, soha nem megy a szemébe a sampon.
2013. júl. 2. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan fiam van, de vele hátrahajtatjuk a fejét, van egy üres tusfürdős flakonja, azzal szoktuk leöblíteni, miközben apukája papírtörlőt tesz a szeméhez, hogy azt a kevés vizet is felfogja, ami lecsöpög.

Szóval ez nálunk ilyen.:)

De ez egy lány esetén is bevethető dolog szerintem.:)

2013. júl. 2. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy hajtsa hátra a fejét, és tegyél a szeme elé egy kis törölközőt vagy pelenkát amit odafog. Így be tudod vizezni és le is tudod öblíteni.
2013. júl. 2. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy pici törölközőt és azt tartsa a szeme előtt. Akkor nem megy bele semmi és a lányod is nyugodtabban engedi mosni.
2013. júl. 2. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
A vizes samponos hajának nem szabad annyira vizesnek lennie, hogy follyon a hab. Nálunk nem szokott a szemébe menni. Vagy a leöblítésre gondolsz? Mikor megmosom a haját, akkor mindig együtt fürdünk, szerencsére szeret belefeküdni, ilyenkor megtartom a fejét és óvatosan lemosom.
2013. júl. 2. 19:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A gond csak az hogy Nizorallal kell megmosnom a fejét,és félek nehogy egy pici is a szemébe menjen.

7/10 anonim ***** válasza:
kérd meg feküdjön le a hátára
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet kapni ilyen hajmosó karikát, ha megengedi, hogy rátedd.

Nekünk is van, de csak egyszer hagyta, hogy rárakjam, de akkor jól le tudtam öblíteni, nem ment semmi a szemébe.

[link]

2013. júl. 2. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:

szerezz be egy ilyen okos kis találmányt:

[link]

2013. júl. 2. 20:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Sima fürdőszivacsot tartson a szeme elé. Kisfiam mindig üvöltött hajmosásnál, azóta semmi gond. Semmi nem megy a szemébe, a vizet is felszívja.
2013. júl. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!