Milyen samponnal mossátok 3 év körüli, hosszú hajú kislányotok haját? És egy héten hányszor?
Igazából úgy vettem észre, hogy a baba samponok már nem tisztítják meg neki tökéletesen a haját, ezért az én samponommal mostam meg neki( Balea koffeines, szilikon mentes sampon), ettől sokkal szebb lett a haja.
Balzsamot használtok? Milyet?
Szintén az én Gliss Kur balzsamomból tettem neki, nem minden hajmosásnál csak néha. Gondolom nem ártottam ezzel neki.
Köszi
Johnson&Johnson Kamillás babasampon vagy Gabi babasampon, én ezeket szeretem, derékig érő hullámos haja van.
Balzsamot szoktam tenni neki az enyémből most éppen ez a garnier ultra doux van.
Schauma gyereksamponnal, kb 2 hetente. Utálja ugyanis, ha víz folyik az arcán.
Neki hullámos, lapockáig érő, ritka haja van. (tehát kevés a haja, ritkásan nő). SImán ki tudom fésülni.
Legközelebb Alverde vagy Alterra (DM/Rossman) natúrkozmetikumot fogok használni, már megvan (én is ezt használom, de neki még nem fogyott el a "tündéres")
Egyébként az (alma)ecetes öblítés jó, persze nem töményen :)
17:27-es vagyok, balzsamot nem használunk. (sem ő, sem én, nekem sűrű, vékonyszálú hajam van, amit ki tudok fésülni, azzal nincs baj, de úgy nézek ki, mint aki konnektroba nyúlt :)) vagyis csak a látvánnyal van gond, könnyen ki tudom fésülni.
És ilyesmi hajkefénk van, nagyon-nagyon jó: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!