Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen samponnal mossátok 3...

Milyen samponnal mossátok 3 év körüli, hosszú hajú kislányotok haját? És egy héten hányszor?

Figyelt kérdés

Igazából úgy vettem észre, hogy a baba samponok már nem tisztítják meg neki tökéletesen a haját, ezért az én samponommal mostam meg neki( Balea koffeines, szilikon mentes sampon), ettől sokkal szebb lett a haja.

Balzsamot használtok? Milyet?

Szintén az én Gliss Kur balzsamomból tettem neki, nem minden hajmosásnál csak néha. Gondolom nem ártottam ezzel neki.

Köszi

2013. ápr. 4. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Lányom 3 éves, derékig érő, hullámos, vastag szálú haja van. Én a Baba samponnal mosom a haját, ha elfogy Johnson's-t fogok neki venni, vagy Shauma-t, ami nem csíp. Balzsamot én is teszek rá neki, de ritkán, kb 2-3 hetente 1x. Ez az én balzsamom, Gliss Kur, vagy Fructis. És néha még Kliss Kur Spray-vel is befújom, mikor eszembe jut. Ja, és hetente 1x mosom a haját, ilyenkor télen, ha nem koszolja össze.
2013. ápr. 4. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Johnson&Johnson Kamillás babasampon vagy Gabi babasampon, én ezeket szeretem, derékig érő hullámos haja van.

Balzsamot szoktam tenni neki az enyémből most éppen ez a garnier ultra doux van.

2013. ápr. 4. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is DM-es natur(-nak mondott) sampont használok. Legutóbb szőke hajra valót vettem, mert szőke a kislányom és látványos lett az eredmény :). Ugyanilyen balzsamot is használok, szinte minden hajmosásnál, mert hullámos és vastagszálú a kislányom haja és balzsamos "segítség" nélkül nagyon nehezen kezelhető. Ő a hó végén tölti a 3 évet, de már több, mint egy éve használunk különböző balzsamokat, hajolajat, hajkifésülőt. Amennyire lehetséges vigyázok, hogy ne kerüljön a fejbőrére... A könnymentes samponnal LEGYETEK ÓVATOSAK! Olyat hallottam ismerős kutatóorvostól, hogy fájdalomcsillapító van benne, ami hosszú távon szemkárosodást okoz!!!! Ő a Jonsonst nevezte meg.
2013. ápr. 4. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Schauma gyereksamponnal, kb 2 hetente. Utálja ugyanis, ha víz folyik az arcán.

Neki hullámos, lapockáig érő, ritka haja van. (tehát kevés a haja, ritkásan nő). SImán ki tudom fésülni.

Legközelebb Alverde vagy Alterra (DM/Rossman) natúrkozmetikumot fogok használni, már megvan (én is ezt használom, de neki még nem fogyott el a "tündéres")

Egyébként az (alma)ecetes öblítés jó, persze nem töményen :)

2013. ápr. 4. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

17:27-es vagyok, balzsamot nem használunk. (sem ő, sem én, nekem sűrű, vékonyszálú hajam van, amit ki tudok fésülni, azzal nincs baj, de úgy nézek ki, mint aki konnektroba nyúlt :)) vagyis csak a látvánnyal van gond, könnyen ki tudom fésülni.

És ilyesmi hajkefénk van, nagyon-nagyon jó: [link]

2013. ápr. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!