Ti is elvittétek volna az orvoshoz vagy csak én reagáltam túl?
Fiam 2 éves volt imád rohangálni, és tegnap rohanás közben megbotlott és lefejte az ajtó szélét. Azonnal akkora pukli keletkezett a fején, hogy csak na, a férjem azonnal tett rá neki hideget, aztán úgy döntöttünk bevisszük megnézetni a fejét erre a szüleim lehurrogtak, hogy minek...? Meg minden esésnél rohangálni fogunk..? és ehhez hasonló szövegeket mondtak. Nem vagyok az a Para mami, de lendületből lefejelni egy ajtót ráadásul akkorát szolt, mind ha becsapta volna izom a szél.
Természetesen szerencsére nem lett komoly baj, és mára a pukli is lejjebb ment csak kék maradt. Ti is elvittétek volna? Esetleg mesélnétek hasonló sztorikat?
mentünk már mi is párszor az ügyeletre....
elsőnél megyünk, másodiknál tudjuk, hogy mit kell tenni :D
de belejön az ember :)
Valószínűleg elvittem volna.
Mikor a lányunk még pici volt (2-3 hónapos), elmentünk sógornőmékhez. Ott voltunk egy ideig, majd hazajöttünk. Ahogy este vetkőztettük le a lányunkat, láttuk, hogy tiszta kiütés. Körtelefon a családnak, mi lehet ez? Mondták, hogy az agyhártyagyulladás is kezdődhet így... Azonnal indultunk az ügyeletre, rohantam a lépcsőn gyerekkel a kezemben, totál pánikban voltam... :) Mondjuk, hogy mi van, nem e agyhártyagyulladás. Csodálkozom a doktornőn, hogy nem kapott röhögő görcsöt, de így csak finoman mosolyogva közölte, hogy nem kell aggódni, csak hőkiütés, majd elmúlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!