Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti is elvittétek volna az...

Ti is elvittétek volna az orvoshoz vagy csak én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

Fiam 2 éves volt imád rohangálni, és tegnap rohanás közben megbotlott és lefejte az ajtó szélét. Azonnal akkora pukli keletkezett a fején, hogy csak na, a férjem azonnal tett rá neki hideget, aztán úgy döntöttünk bevisszük megnézetni a fejét erre a szüleim lehurrogtak, hogy minek...? Meg minden esésnél rohangálni fogunk..? és ehhez hasonló szövegeket mondtak. Nem vagyok az a Para mami, de lendületből lefejelni egy ajtót ráadásul akkorát szolt, mind ha becsapta volna izom a szél.

Természetesen szerencsére nem lett komoly baj, és mára a pukli is lejjebb ment csak kék maradt. Ti is elvittétek volna? Esetleg mesélnétek hasonló sztorikat?

2013. júl. 2. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mentünk már mi is párszor az ügyeletre....

elsőnél megyünk, másodiknál tudjuk, hogy mit kell tenni :D

de belejön az ember :)

2013. júl. 2. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A bátyám kisfia a fotel karfáján esett keresztül. A puklin kívül más látható baja nem lett, de óvatosságból bevitték a kórházba. Kiderült, hogy megrepedt a koponyája, egy hétig volt benn. Az én kislányom négy éves volt, amikor leesett a csúszda második lépcsőfokáról, kb fél méter magasról. Két hét múlva kapott egy epilepsziás rohamot, azóta beteg. Soha nem fog kiderülni, hogy összefügg-e a két dolog. Bár sajnos rajtunk az se segített, hogy elvittük orvoshoz, a baleset után semmit nem találtak.
2013. júl. 2. 21:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg elvittem volna.

Mikor a lányunk még pici volt (2-3 hónapos), elmentünk sógornőmékhez. Ott voltunk egy ideig, majd hazajöttünk. Ahogy este vetkőztettük le a lányunkat, láttuk, hogy tiszta kiütés. Körtelefon a családnak, mi lehet ez? Mondták, hogy az agyhártyagyulladás is kezdődhet így... Azonnal indultunk az ügyeletre, rohantam a lépcsőn gyerekkel a kezemben, totál pánikban voltam... :) Mondjuk, hogy mi van, nem e agyhártyagyulladás. Csodálkozom a doktornőn, hogy nem kapott röhögő görcsöt, de így csak finoman mosolyogva közölte, hogy nem kell aggódni, csak hőkiütés, majd elmúlik. :)

2013. júl. 2. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk párszor kórházban, de soha nem volt semmi gond. Azóta volt már nagy esés, tiszta seb, de mostmár tudjuk kezelni. Mindenre felmászik, leugrik, felhúzza magát, tiszta izom, mostani állás szerint artista lesz a kicsajunk :)Szerintem ha lesz tesója ott már még ennyire sem fogunk parázni.
2013. júl. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!