fiam sztem már 1,5 évesen is ugrált,de pontosan nem emlékszem hány hónapos volt,2 éves még bőven nem volt,amúgy nem értem miért kéne aggódni így kezdik majd belejön
2013. jún. 30. 18:43
2/11 anonim válasza:
a lányom most 2 évesen kezdte el
ö is rugódozott csak elsőre
2013. jún. 30. 18:47
3/11 Kerria válasza:
Úgy tudom 2 éves koráig kell megtanulnia páros lábbal, és 3 éves korára egy lábon. De ez a nagykönyv szerinti, tehát nem minden gyerekre jellemző, csak egy viszonyítási alap.
Kislányom másfél éves, ő imád ugrálni. Trambulinon is, ugrálólabdán is. Ha van ilyen ismerősöknél, próbáltasd ki vele, ezzel talán elő tudod segíteni az ugrálást, de aggódni én nem aggódnék, lehet csak óvatosabb típus. Meg kell érnie az idegrendszerének erre a mozgásra is.
Lassan viszed a 2 éves státuszra ott kérdezz majd rá szerintem.
2013. jún. 30. 19:02
4/11 anonim válasza:
A 2 éves státuszon kérdezik, tehát elvileg addigra "illene" tudnia, de akkor még az enyém sem tudta, mégsem történt semmi, egy hónap múlva már ment neki. Ne aggódj ha a második szülinapján még nem ugrál, majd ugrál pár hét múlva.
2013. jún. 30. 19:17
5/11 anonim válasza:
A rugós hintában ugrálás is számít?
2013. jún. 30. 19:53
6/11 anonim válasza:
A lányom nem ugrált, és mégis egy ügyes mozgású kislány lett. A kisfiam sem ugrál, pedig két éves múlt a hónapban. Nem kell ezt túlizgulni:)
(jó tanács: ne törődj a "én kicsikém már 1 évesen csinálta" beszólásokkal)
2013. jún. 30. 21:43
7/11 anonim válasza:
Kislányom sem ugrált 2 évesem még, rá kb. 2 hónapra kezdte. Most 3 éves és egy ideje ugrál, ha kell, ha nem :-). Most bepótolja.
2013. jún. 30. 21:52
8/11 anonim válasza:
1,5 éves és még nem ugrál, pedig nagyon jó mozgása van, de ez valahogy nem érdekli :)
2013. jún. 30. 21:54
9/11 anonim válasza:
Mindkét fiam 2,5 évesen kezdettel el szabályosan páros lábbal kapaszkodás nélkül ugrálni.
2013. júl. 1. 00:42
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nem aggódom. A rugós hintában ugrál, csak magától nem, majd megtanulja ezt is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!